Povezane vesti
'Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata'
NIN 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je "zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva "entuzijastom na otvorenom i… »
Radio 021 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
BBC News 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
Blic 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Južne vesti 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Danas 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
Vesti dana »
(BLOG) Šetnja od FDU do institucija koje su "ćutale": Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd
N1 Info pre 20 minutajoš 35 povezanih
Ukrajina će u Švajcarskoj početi konsultacije sa SAD-om o mirovnom sporazumu s Moskvom
Nedeljnik pre 50 minutajoš 42 povezane
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Pravda pre 50 minutajoš 22 povezane
Koreo obilić, u loži karađorđević: Pripadnik bivše vladajuće prodice bodrio Partizan u Areni!
Hot sport pre 10 minutajoš 33 povezane
Trampov plan za Ukrajinu tačku po tačku: Šta predviđa 28 stavova mirovnog predloga
NIN pre 30 minutajoš 22 povezane