Povezane vesti
'Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata'
NIN pre 13 dana
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je "zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva "entuzijastom na otvorenom i… »
BBC News pre 13 dana
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista… »
Radio 021 pre 13 dana
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista… »
Blic pre 13 dana
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Danas pre 13 dana
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Južne vesti pre 13 dana
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom… »
Vesti dana »

Tramp otkrio ko je novi ambasador u Srbiji: Oglasio se predsednik SAD: "Biće snažan zagovornik slobode"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

Meč između Đokovića i Dimitrova bio prekinut zbog neodgovornog navijača
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

"Povređeni nisu naveli da je reč o političkom sukobu": Načelnik policije u Novom Sadu o napadu na studente: Tražimo odgovorne (video)
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Mrtav pijan napao majku: Uhapšen mladić (24) u Zemunu zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Tužilaštvo u Novom Sadu: Preduzimamo sve radnje u slučaju napada na studente
Danas pre 3 satajoš 2 povezane