Povezane vesti
'Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata'
NIN 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je "zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva "entuzijastom na otvorenom i… »
Radio 021 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
BBC News 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
Blic 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Južne vesti 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Danas 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
Vesti dana »

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana

Vučić najavio moguće prevremene izbore – otkrio i kada bi mogao da podnese ostavku
RTK pre 6 satijoš 1 povezana

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana