Povezane vesti
'Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata'
NIN 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je "zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva "entuzijastom na otvorenom i… »
Radio 021 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
BBC News 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
Blic 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Južne vesti 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Danas 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
Vesti dana »

Oglasila se Uprava nakon navoda da je student prebačen u bolnicu: "I dalje je u zatvoru gde štrajkuje glađu"
NIN pre 1 minutjoš 41 povezana

MUP: Uhapšeni osumnjičeni za krađu alata i televizora u vrednosti od pet miliona dinara
NIN pre 6 minutajoš 36 povezanih

Uznemirujući snimak vatrenog okršaja u Beču! Srbin koji je počinio porodični masakr puca na specijalce (video)
Kurir pre 17 minutajoš 22 povezane

Poljoprivrednici blokirali centar Novog Sada u znak podrške uhapšenim kolegama
Serbian News Media pre 2 satajoš 17 povezanih