Povezane vesti
'Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata'
NIN 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je "zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva "entuzijastom na otvorenom i… »
Radio 021 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
BBC News 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
Blic 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Južne vesti 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Danas 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
Vesti dana »
Meteorolozi najavljuju -12 stepeni u Srbiji, a od ovog datuma stiže nov ledeni talas
Nova pre 29 minutajoš 34 povezane
"Udar sokola" na više mesta širom zemlje: Američka vojska izvela vazdušne napade u Siriji
Večernje novosti pre 44 minutajoš 7 povezanih
VIDEO Da slomiš vrat: Scene ispred Arene novi fijasko vlasti u Beogradu
Nova pre 49 minutajoš 8 povezanih
Srbija u minusu: Pred nama su hladna jutra i jak mraz, evo kada nam stiže otopljenje
Pravda pre 4 minutajoš 2 povezane