Повезане вести
'Прете ми смрћу због држања бебе вомбата'
НИН 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је "заиста жао", али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »
Радио 021 15.03.2025
Сем Џонс каже да је покушавала да безбедно склони бебу вомбата са друма, али је изазвала гнев многих у Аустралији. Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је… »
BBC News 15.03.2025
Сем Џонс каже да је покушавала да безбедно склони бебу вомбата са друма, али је изазвала гнев многих у Аустралији. Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је… »
Блиц 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је „заиста жао", али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »
‘Прете ми смрћу због држања бебе вомбата’
Јужне вести 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је „заиста жао“, али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »
‘Прете ми смрћу због држања бебе вомбата’
Данас 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је „заиста жао“, али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »
Вести дана »
Попустила брана: Наређена хитна евакуација становништва у америчком граду: "Делујте брзо да бисте заштитили свој живот" (фото, видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана