Повезане вести

'Прете ми смрћу због држања бебе вомбата'

НИН 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је "заиста жао", али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »

Радио 021 15.03.2025
Сем Џонс каже да је покушавала да безбедно склони бебу вомбата са друма, али је изазвала гнев многих у Аустралији. Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је… »

BBC News 15.03.2025
Сем Џонс каже да је покушавала да безбедно склони бебу вомбата са друма, али је изазвала гнев многих у Аустралији. Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је… »

Блиц 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је „заиста жао", али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »
‘Прете ми смрћу због држања бебе вомбата’

Јужне вести 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је „заиста жао“, али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »

Данас 15.03.2025
Америчка инфлуенсерка која је снимљена како у Аустралији одводи бебу вомбата од њене узнемирене мајке рекла је да јој је „заиста жао“, али и да је добила хиљаде претњи смрц́у због тога. Сем Џонс, која себе назива… »

Вести дана »