Povezane vesti
'Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata'
NIN 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je "zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva "entuzijastom na otvorenom i… »
Radio 021 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
BBC News 15.03.2025
Sem Džons kaže da je pokušavala da bezbedno skloni bebu vombata sa druma, ali je izazvala gnev mnogih u Australiji. Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao"… »
Blic 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao", ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Južne vesti 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
‘Prete mi smrću zbog držanja bebe vombata’
Danas 15.03.2025
Američka influenserka koja je snimljena kako u Australiji odvodi bebu vombata od njene uznemirene majke rekla je da joj je „zaista žao“, ali i da je dobila hiljade pretnji smrću zbog toga. Sem Džons, koja sebe naziva „entuzijastom na otvorenom i… »
Vesti dana »
Putinu se crno piše! Identifikovani osumnjičeni za napad na aerodrom u zemlji NATO! Ministri progovorili o potencijalnom ratu
Blic pre 17 minutajoš 30 povezanih
Zaoštravanje odnosa zbog vazdušnog prostora i optužbi za napade dronovima
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 35 povezanih
Teheran poslao žestoku poruku Vašingtonu: Rezai: "Nova iranska strategija će vam poljuljati temelje"
Večernje novosti pre 2 satajoš 66 povezanih
Stranka Srbija centar: Brutalna politička inkvizicija u Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu
Beta pre 57 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 5 satijoš 35 povezanih