Povezane vesti

Vučić obišao radove na Ekspu: „Srbija koja gradi, napreduje i pobeđuje“

Vučić obišao radove na Ekspu: „Srbija koja gradi, napreduje i pobeđuje“

U centar 15.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros radove na gradilištu Ekspa i poručio da želi Srbiju koja se gradi, napreduje i pobeđuje. „Ljudi sanjaju različite snove. Želim Srbiju koja se gradi, Srbiju koja napreduje, Srbiju koja… »
Vučić otišao na gradilište Ekspo u vreme najvećih demonstracija u Beogradu: Poručuje da će „Srbija danas pobediti“

Vučić otišao na gradilište Ekspo u vreme najvećih demonstracija u Beogradu: Poručuje da će „Srbija danas pobediti“

Nedeljnik 15.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros radove na gradilištu Ekspa i poručio da želi Srbiju koja se gradi, napreduje i pobeđuje. Predsednik je istakao da će Srbija pobediti i danas i uvek. „Ljudi sanjaju različite snove. Želim… »
Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo izdržati sve pritiske, sve napade, da ćemo sačuvati mir i stabilnost

Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo izdržati sve pritiske, sve napade, da ćemo sačuvati mir i stabilnost

Niške vesti 15.03.2025
On je uoči velikog protesta u Beeogradu rekao da gradilište obilazi sa ministrom finansija Sinišom Malim, a da je tu trenutno „preko 1.800 radnika“. „Ljudi imaju različite snove. Neki sanjaju da nešto i nekoga sruše, drugi sanjaju da grade. Ja… »

Vesti dana »