Povezane vesti
Šarović pita policiju: Ko je i zašto naredio da se kontroliše moje kretanje
Pravda 15.03.2025
Novinar zrenjaninske KTV i političar Nemanja Šarović zatražio je objašnjenje od policije ko je i zašto naložio službenicima MUP-a Srbije da kontrolišu njegovo kretanje. „Zahtevam objašnjenje od @policijasrbije! Ko je i zašto službenicima vašeg… »
N1 Info 15.03.2025
Novinar zrenjaninske KTV i političar Nemanja Šarović zatražio je objašnjenje od policije ko je i zašto naložio službenicima MUP-a Srbije da kontrolišu njegovo kretanje. „Zahtevam objašnjenje od @policijasrbije! Ko je i zašto službenicima vašeg… »
Novi magazin 15.03.2025
Šarović objavio prepisku iz policijske Vajber grupe: Objavljena njegova slika i poruka da izbegavaju kontakt
Nova 15.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV i lider pokreta "Ljubav, vera, nada" oglasio se na društvenim mrežama i zatražio je objašnjenje od Policije Srbije. Danas, 15. marta, se održava veliki protest u Beogradu i očekuje se veliki broj ljudi na njemu među kojima će… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 48 minutajoš 29 povezanih

Mediji: Zahtev odbrane Dodika za privremenu meru stigao u Ustavni sud BiH
Sputnik pre 13 minutajoš 30 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 1 satjoš 24 povezane