Повезане вести
"Укупно сам смршала 500 кила" Певачица прошла пакао с бившим, сад открила и како се изборила с килограмима
Мондо 15.03.2025
Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила колико је килограма укупно изгубила. Певачица Маја Маријана, која је отворено говорила о проблемима са бившим партнером којег је својевремено оптужила за насиље… »
"Укупно сам смршала 500 килограма" Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила: Сада се овако храни…
Курир 15.03.2025
Маја Маријана често кубури са килажом, а у жељи да смрша тврди да је испробала све дијете за које је икада чула. Маја Маријана наводи како некада губи, а некада добија килограме. У гостовању у емисији раније је говорила о… »
"Све дијете сам пробала, смршала сам 500 кила": Наша певачица открила како сада скида килограме: "Не волим никаква ограничења"…
Блиц 15.03.2025
Певачица Маја Маријана често кубури са килажом, а у жељи да смрша тврди да је испробала све дијете за које је икада чула. Маја Маријана наводи како некада губи, а некада добија килограме. У гостовању у емисији "Сцена" на Блиц… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 4 сатијош 34 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 2 сатајош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 2 сатајош 47 повезаних