Повезане вести

"Укупно сам смршала 500 кила" Певачица прошла пакао с бившим, сад открила и како се изборила с килограмима

"Укупно сам смршала 500 кила" Певачица прошла пакао с бившим, сад открила и како се изборила с килограмима

Мондо 15.03.2025
Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила колико је килограма укупно изгубила. Певачица Маја Маријана, која је отворено говорила о проблемима са бившим партнером којег је својевремено оптужила за насиље… »
"Укупно сам смршала 500 килограма" Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила: Сада се овако храни…

"Укупно сам смршала 500 килограма" Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила: Сада се овако храни…

Курир 15.03.2025
Маја Маријана често кубури са килажом, а у жељи да смрша тврди да је испробала све дијете за које је икада чула. Маја Маријана наводи како некада губи, а некада добија килограме. У гостовању у емисији раније је говорила о… »
"Све дијете сам пробала, смршала сам 500 кила": Наша певачица открила како сада скида килограме: "Не волим никаква ограничења"…

"Све дијете сам пробала, смршала сам 500 кила": Наша певачица открила како сада скида килограме: "Не волим никаква ограничења"…

Блиц 15.03.2025
Певачица Маја Маријана често кубури са килажом, а у жељи да смрша тврди да је испробала све дијете за које је икада чула. Маја Маријана наводи како некада губи, а некада добија килограме. У гостовању у емисији "Сцена" на Блиц… »

Вести дана »