Повезане вести
"Укупно сам смршала 500 кила" Певачица прошла пакао с бившим, сад открила и како се изборила с килограмима
Мондо 15.03.2025
Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила колико је килограма укупно изгубила. Певачица Маја Маријана, која је отворено говорила о проблемима са бившим партнером којег је својевремено оптужила за насиље… »
"Укупно сам смршала 500 килограма" Маја Маријана открила које је све дијете пробала, па се нашалила: Сада се овако храни…
Курир 15.03.2025
Маја Маријана често кубури са килажом, а у жељи да смрша тврди да је испробала све дијете за које је икада чула. Маја Маријана наводи како некада губи, а некада добија килограме. У гостовању у емисији раније је говорила о… »
"Све дијете сам пробала, смршала сам 500 кила": Наша певачица открила како сада скида килограме: "Не волим никаква ограничења"…
Блиц 15.03.2025
Певачица Маја Маријана често кубури са килажом, а у жељи да смрша тврди да је испробала све дијете за које је икада чула. Маја Маријана наводи како некада губи, а некада добија килограме. У гостовању у емисији "Сцена" на Блиц… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних

Филип Ивановић убијен у Београду на води! Упуцан у чело, код себе имао лажни пасош: Пре годину дана скинуо наногицу и нестао из стана, умешан у бројне злочине
Курир пре 24 минутајош 75 повезаних

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 1 сатјош 3 повезане

Игор Којић најавио свадбу Попео се код оца на бину, па поручио: "Трећа срећа!"
Ало пре 2 сатајош 15 повезаних