Povezane vesti
"Upao sam u šaht, ozbiljno sam se izudarao": Glumac Uroš Jovčić doživeo nezgodu na snimanju
Mondo 15.03.2025
Glumac Uroš Jovčić o nezgodi koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video" Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije… »
“Bio je mrkli mrak, izudarao sam se ozbiljno”: Glumac doživeo nezgodu na snimanju
Telegraf 15.03.2025
Preporučujemo. Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video". Kako je jednom prilikom otkrio Uroš Jovčić, on je upao u… »
"Izudarao sam se sa svih strana": Glumac doživeo nezgodu na snimanju serije: "Bio je mrkli mrak, ljudi nisu mogli da veruju"
Blic 15.03.2025
Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video". Kako je jednom prilikom otkrio Uroš Jovčić, on je upao u šaht što je… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 52 minutajoš 31 povezana
Završena sednica Skupštine Vojvodine: Usvojeno svih 6 tačaka koje su bile na dnevnom redu
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 26 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 4 satijoš 7 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Radio sto plus pre 27 minutajoš 68 povezanih
Ponašanje ministra Glamočića proširilo proteste poljoprivrednika
Vreme pre 37 minutajoš 18 povezanih