Povezane vesti

"Upao sam u šaht, ozbiljno sam se izudarao": Glumac Uroš Jovčić doživeo nezgodu na snimanju

"Upao sam u šaht, ozbiljno sam se izudarao": Glumac Uroš Jovčić doživeo nezgodu na snimanju

Mondo 15.03.2025
Glumac Uroš Jovčić o nezgodi koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video" Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije… »
“Bio je mrkli mrak, izudarao sam se ozbiljno”: Glumac doživeo nezgodu na snimanju

“Bio je mrkli mrak, izudarao sam se ozbiljno”: Glumac doživeo nezgodu na snimanju

Telegraf 15.03.2025
Preporučujemo. Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video". Kako je jednom prilikom otkrio Uroš Jovčić, on je upao u… »
"Izudarao sam se sa svih strana": Glumac doživeo nezgodu na snimanju serije: "Bio je mrkli mrak, ljudi nisu mogli da veruju"

"Izudarao sam se sa svih strana": Glumac doživeo nezgodu na snimanju serije: "Bio je mrkli mrak, ljudi nisu mogli da veruju"

Blic 15.03.2025
Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video". Kako je jednom prilikom otkrio Uroš Jovčić, on je upao u šaht što je… »

Vesti dana »