Povezane vesti
"Upao sam u šaht, ozbiljno sam se izudarao": Glumac Uroš Jovčić doživeo nezgodu na snimanju
Mondo 15.03.2025
Glumac Uroš Jovčić o nezgodi koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video" Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije… »
“Bio je mrkli mrak, izudarao sam se ozbiljno”: Glumac doživeo nezgodu na snimanju
Telegraf 15.03.2025
Preporučujemo. Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video". Kako je jednom prilikom otkrio Uroš Jovčić, on je upao u… »
"Izudarao sam se sa svih strana": Glumac doživeo nezgodu na snimanju serije: "Bio je mrkli mrak, ljudi nisu mogli da veruju"
Blic 15.03.2025
Glumac Uroš Jovčić uživa u poslovnim angažmanima, a kada god priča o prethodnim snimanja rado se seti jedne anegdote koja se dogodila na snimanju serije "Montevideo, Bog te video". Kako je jednom prilikom otkrio Uroš Jovčić, on je upao u šaht što je… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar u Nišavskom okrugu i celoj Srbiji
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 41 povezana

"Imamo kvalitet, ništa nije gotovo": Oglasio se selektor Srbije posle debakla protiv Čeha
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Studio Live: Kad postane "normalno" da je policija na univerzitetu
N1 Info pre 2 minutajoš 12 povezanih

"Jumko" i JKP "Komrad" platili 120.000 dinara za prevoz radnika na "skup protiv blokada" u Vranjskoj Banji: Tišina nakon objavljivanja ugovora
N1 Info pre 8 satijoš 8 povezanih

Francuz Gresje osvojio zlato u trci na 10.000 metara na SP u Tokiju
Danas pre 43 minutajoš 25 povezanih