Povezane vesti
Prof. Marinković: Najveći protest na kojem sam bio, sporadični incidenti ne mogu da bace ljagu na skup (VIDEO)
Insajder 15.03.2025
Profesor ustavnog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu Tanasije Marinković izjavio je da je današnji protest najveći kojem je prisustvovao. "Prisustvovao sam i protestima 5. oktobra 2000. i 1996. i nadalje. Za mene je posebno upečatljivo da i pored… »
Prof. Dajović: Vučić uspeo ono što niko nije uspeo - izveo nikad više ljudi na ulice (VIDEO)
Insajder 15.03.2025
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Goran Dajović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojim potezima uspeo izvede na ulice Beograda - nikad više ljudi u istoriji. "Grehota je pričati o nenadležnoj instituciji (o predsedniku Srbije… »
Đukanović (SNS): Na skupu bila nezadovoljna masa koja ne zna gde ide
Beta 15.03.2025
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović ocenio je da se na današnjem skupu u Beogradu nije pojavio neki ozbiljan političar koji bi mogao da ponudi plan za budućnost već "nezadovoljna masa koja ne zna ni gde ide". "Vlast mora njima da… »
Vladimir Đukanović: Na skupu bila nezadovoljna masa koja ne zna gde ide
NIN 15.03.2025
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović ocenio je da se na današnjem skupu u Beogradu nije pojavio ozbiljan političar koji bi mogao da ponudi plan za budućnost, već „nezadovoljna masa koja ne zna ni gde ide“. „Vlast mora njima da priđe… »
Vesti dana »
"Nema odmora na ovome svetu" Nikola Jokić dominirao, pa citirao lika iz popularne serije (video)
Večernje novosti pre 35 minutajoš 42 povezane
Vozač koji je izazvao nesreću na Novom Beogradu imao 1,17 promila alkohola u krvi
N1 Info pre 50 minutajoš 69 povezanih
Putin objavio da je uspešno izveden završni test krstareće rakete na nuklearni pogon Burevestnik
Novi magazin pre 15 minutajoš 15 povezanih