Povezane vesti

Prof. Marinković: Najveći protest na kojem sam bio, sporadični incidenti ne mogu da bace ljagu na skup (VIDEO)

Prof. Marinković: Najveći protest na kojem sam bio, sporadični incidenti ne mogu da bace ljagu na skup (VIDEO)

Insajder 15.03.2025
Profesor ustavnog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu Tanasije Marinković izjavio je da je današnji protest najveći kojem je prisustvovao. "Prisustvovao sam i protestima 5. oktobra 2000. i 1996. i nadalje. Za mene je posebno upečatljivo da i pored… »
Prof. Dajović: Vučić uspeo ono što niko nije uspeo - izveo nikad više ljudi na ulice (VIDEO)

Prof. Dajović: Vučić uspeo ono što niko nije uspeo - izveo nikad više ljudi na ulice (VIDEO)

Insajder 15.03.2025
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Goran Dajović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojim potezima uspeo izvede na ulice Beograda - nikad više ljudi u istoriji. "Grehota je pričati o nenadležnoj instituciji (o predsedniku Srbije… »
Đukanović (SNS): Na skupu bila nezadovoljna masa koja ne zna gde ide

Đukanović (SNS): Na skupu bila nezadovoljna masa koja ne zna gde ide

Beta 15.03.2025
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović ocenio je da se na današnjem skupu u Beogradu nije pojavio neki ozbiljan političar koji bi mogao da ponudi plan za budućnost već "nezadovoljna masa koja ne zna ni gde ide". "Vlast mora njima da… »
Vladimir Đukanović: Na skupu bila nezadovoljna masa koja ne zna gde ide

Vladimir Đukanović: Na skupu bila nezadovoljna masa koja ne zna gde ide

NIN 15.03.2025
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović ocenio je da se na današnjem skupu u Beogradu nije pojavio ozbiljan političar koji bi mogao da ponudi plan za budućnost, već „nezadovoljna masa koja ne zna ni gde ide“. „Vlast mora njima da priđe… »

Vesti dana »