Povezane vesti
Studentski protest u Beogradu: Kako sam više od dva sata bila zaglavljena na Brankovom mostu
BBC News pre 3 dana
Dok je u Beogradu počinjao jedan od najvećih protesta poslednjih decenija, gužva je bila na Brankovom mostu koji povezuje stari i novi deo grada. Od Galenike u Zemunu do centra Beograda ima oko 11 kilometara. Do danas to nisam znala, merila sam vreme… »
Studentski protest u Beogradu: Kako sam više od dva sata bila zaglavljena na Brankovom mostu
Radio 021 pre 3 dana
Dok je u Beogradu počinjao jedan od najvećih protesta poslednjih decenija, gužva je bila na Brankovom mostu koji povezuje stari i novi deo grada. BBC/KRISTINA KLJAJIĆ Od Galenike u Zemunu do centra Beograda ima oko 11 kilometara. Do danas to nisam… »
NIN pre 3 dana
Od Galenike u Zemunu do centra Beograda ima oko 11 kilometara. Do danas to nisam znala, merila sam vreme brzinom gradskog prevoza. Sad znam da mi od moje kuće do redakcije peške treba tri sata, a kad je gužva - pet. I pošto autobusa nije bilo, a na… »
Južne vesti pre 3 dana
BBC/KRISTINA KLJAJIĆ Od Galenike u Zemunu do centra Beograda ima oko 11 kilometara. Do danas to nisam znala, merila sam vreme brzinom gradskog prevoza. Sad znam da mi od moje kuće do redakcije peške treba tri sata, a kad je gužva – pet. I pošto… »
Vesti dana »

Prva reakcija je da se pokrije sluh, ovde se samo vidi panika: Dačić o "Vortex ring gun-u" i istrazi FBI
Mondo pre 9 satijoš 23 povezane

Ispred ambasade Severne Makedonije u Beogradu 75 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu i Kočanima
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih