Povezane vesti

Moj san je da igram u Partizanu: Ruski talentovani košarkaš izrazio želju da obuče crno-beli dres! (video)

Moj san je da igram u Partizanu: Ruski talentovani košarkaš izrazio želju da obuče crno-beli dres! (video)

Hot sport 15.03.2025
„Ako se stvori prilika za to, onda ću je oberučke prihvatiti“ Partizan je godinama bio odskočna daska za mlade i talentovane igrače širom Evrope, od kojih su mnogi kasnije ostvarili zapažene karijere u Evroligi i NBA ligi. Brojni talenti su prošli kroz… »
Rus želi u Partizan: "San mi je da zaigram u crno-belom dresu!"

Rus želi u Partizan: "San mi je da zaigram u crno-belom dresu!"

Večernje novosti 15.03.2025
Mladi reprezentativac Rusije i košarkaš Urala Anton Kardanakšvili je u intervjuu za tamošnji "Čampionat" obelodanio da mu je životni san da zaigra za Partizan. Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS - Igrao sam juniorsku Evroligu i jedan od ciljeva mi je da je… »
"Moj san je da igram za Partizan"

"Moj san je da igram za Partizan"

B92 15.03.2025
Partizan je oduvek bio magnet za mlade talente iz cele Evrope, odakle su kasnije pravili velike karijere, kako u Evroligi, tako i u NBA. Mnoštvo velikih talentata je prodefilovalo kroz crno-beli tim, a jedan od onih koji žele stopama, recimo Žofrija… »
Ruski košarkaš (22) hoće da igra za Partizan: Nije uspeo u CSKA, sad želi kod Željka Obradovića

Ruski košarkaš (22) hoće da igra za Partizan: Nije uspeo u CSKA, sad želi kod Željka Obradovića

Mondo 15.03.2025
Bek ruskog Urala Anton Kardanakišvili ima san da obuče dres Partizana. Ruski košarkaš Anton Kadanakišvili (22) javnosti u Srbiji nije preterano poznat, iako je pre nekoliko godina bio veliki talenat CSKA, sa kojim je osvojio prvenstvo Rusije i VTB ligu… »

Vesti dana »