Повезане вести

Мој сан је да играм у Партизану: Руски талентовани кошаркаш изразио жељу да обуче црно-бели дрес! (видео)

Мој сан је да играм у Партизану: Руски талентовани кошаркаш изразио жељу да обуче црно-бели дрес! (видео)

Хот спорт 15.03.2025
„Ако се створи прилика за то, онда ћу је оберучке прихватити“ Партизан је годинама био одскочна даска за младе и талентоване играче широм Европе, од којих су многи касније остварили запажене каријере у Евролиги и НБА лиги. Бројни… »
Рус жели у Партизан: "Сан ми је да заиграм у црно-белом дресу!"

Рус жели у Партизан: "Сан ми је да заиграм у црно-белом дресу!"

Вечерње новости 15.03.2025
Млади репрезентативац Русије и кошаркаш Урала Антон Карданакшвили је у интервјуу за тамошњи "Чампионат" обелоданио да му је животни сан да заигра за Партизан. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЛУКАС БАРТХ-ТУТТАС - Играо сам јуниорску Евролигу и… »
"Мој сан је да играм за Партизан"

"Мој сан је да играм за Партизан"

Б92 15.03.2025
Партизан је одувек био магнет за младе таленте из целе Европе, одакле су касније правили велике каријере, како у Евролиги, тако и у НБА. Мноштво великих талентата је продефиловало кроз црно-бели тим, а један од оних који желе… »
Руски кошаркаш (22) хоће да игра за Партизан: Није успео у ЦСКА, сад жели код Жељка Обрадовића

Руски кошаркаш (22) хоће да игра за Партизан: Није успео у ЦСКА, сад жели код Жељка Обрадовића

Мондо 15.03.2025
Бек руског Урала Антон Карданакишвили има сан да обуче дрес Партизана. Руски кошаркаш Антон Каданакишвили (22) јавности у Србији није претерано познат, иако је пре неколико година био велики таленат ЦСКА, са којим је освојио… »

Вести дана »