Povezane vesti
Moj san je da igram u Partizanu: Ruski talentovani košarkaš izrazio želju da obuče crno-beli dres! (video)
Hot sport pre 3 dana
„Ako se stvori prilika za to, onda ću je oberučke prihvatiti“ Partizan je godinama bio odskočna daska za mlade i talentovane igrače širom Evrope, od kojih su mnogi kasnije ostvarili zapažene karijere u Evroligi i NBA ligi. Brojni talenti su… »
Rus želi u Partizan: "San mi je da zaigram u crno-belom dresu!"
Večernje novosti pre 3 dana
Mladi reprezentativac Rusije i košarkaš Urala Anton Kardanakšvili je u intervjuu za tamošnji "Čampionat" obelodanio da mu je životni san da zaigra za Partizan. Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS - Igrao sam juniorsku Evroligu i jedan od ciljeva mi je… »
"Moj san je da igram za Partizan"
B92 pre 3 dana
Partizan je oduvek bio magnet za mlade talente iz cele Evrope, odakle su kasnije pravili velike karijere, kako u Evroligi, tako i u NBA. Mnoštvo velikih talentata je prodefilovalo kroz crno-beli tim, a jedan od onih koji žele stopama, recimo Žofrija… »
Ruski košarkaš (22) hoće da igra za Partizan: Nije uspeo u CSKA, sad želi kod Željka Obradovića
Mondo pre 3 dana
Bek ruskog Urala Anton Kardanakišvili ima san da obuče dres Partizana. Ruski košarkaš Anton Kadanakišvili (22) javnosti u Srbiji nije preterano poznat, iako je pre nekoliko godina bio veliki talenat CSKA, sa kojim je osvojio prvenstvo Rusije i VTB… »
Vesti dana »

Profesor Belojević: LRAD je ciljano korišćen da se izazovu haos, gaženje, povrede
N1 Info pre 6 satijoš 23 povezane

Studenti u Beogradu odali počast stradalima u diskoteci u Severnoj Makedoniji; U Kočanima meštani polažu cveće
Insajder pre 5 satijoš 9 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni) ušao u PS Stari Grad: Ostajem dok Željko Latas ne bude pušten
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih