Повезане вести

Алкараз утучен после пораза, али призива прошлост и Мајами

Алкараз утучен после пораза, али призива прошлост и Мајами

Спортске.нет 16.03.2025
Трећи тенисер света Карлос Алкараз неће бити у прилици да трећи пут узастопно тријумфује у "пустињи" пошто је ноћас у полуфиналу Индијан Велса поражен од Џека Дрејпера, а двоструки узастопни освајач мастерса у Калифорнији није… »
Турнир из снова за Џека Дрејпера - Британац силовито до титуле у Индијан Велсу!

Турнир из снова за Џека Дрејпера - Британац силовито до титуле у Индијан Велсу!

Спортске.нет 16.03.2025
Двадесеттрогодишњи британски тенисер Џек Дрејпер нови је шампион Индијан Велса! Он је после велике победе над фаворизованим Карлосом Алкаразом у полуфиналу, вечерас бриљирао и против Холгера Рунеа, у мечу за трофеј. Дрејпер… »
Дрејпер "разнео" Рунеа и узео Индијан Велс

Дрејпер "разнео" Рунеа и узео Индијан Велс

Б92 16.03.2025
Британски тенисер Џек Дрејпер освојио је Мастерс у Индијан Велсу. Тренутно 14. играч планете савладао је Холгера Рунеа, 13. на АТП листи, резултатом 6:2, 6:2. Дрејпер јесте био благи фаворит у финалу, али се није могло очекивати… »
Контроверза на Дрејпер – Алкараз: Дупли одскок или не? (ВИДЕО)

Контроверза на Дрејпер – Алкараз: Дупли одскок или не? (ВИДЕО)

Спорт клуб 16.03.2025
У дуелу Џека Дрејпера и Карлоса Алкараза видели смо контроверзни тренутак у кључном делу меча. Почетком трећег сета, при резултату 1:1 и 15-15, судија Мохамед Лајани досудио је да је лоптица двапут пала пре него што ју је… »
"Трик је наћи прави темпо": Руне открио како је победио Медведева

"Трик је наћи прави темпо": Руне открио како је победио Медведева

Вечерње новости 16.03.2025
Дански тенисер Холгер Руне за финале турнира у Индијан Велсу био бољи од руског тенисера Данила Медведева и то после две сета резулттаом 7:5, 6:4. ФОТО: Профимедиа - За мене су мечеви са Данилом међу најтежим изазовима на Туру… »
Руне открио због чега је савладао Медведева

Руне открио због чега је савладао Медведева

Б92 16.03.2025
Холгер Руне направио је велики успех јер је стигао до финала првог мастерса у сезони. Данац је за финале турнира у Индијан Велсу био бољи од Руса Данила Медведева и то после две сета 7:5, 6:4. "За мене су мечеви са Данилом међу… »
Алкаразово дроп шот савршенство (ВИДЕО)

Алкаразово дроп шот савршенство (ВИДЕО)

Спорт клуб 16.03.2025
Карлос Алкараз јесте – према сопственом признању – био пренервозан и изгубио је у полуфиналу мастерса у Индијан Велсу. Ипак, Шпанац је на моменте успевао да произведе магију, а његов дроп шот био је најлепши ударац необичног… »
"Искрено, забринут сам за самог себе": Карлос Алкараз утучен после шокантног пораза

"Искрено, забринут сам за самог себе": Карлос Алкараз утучен после шокантног пораза

Мондо 16.03.2025
Карлос Алкараз није успео да одбрани титулу у Индијан Велсу где је заустављен у полуфиналу. Шпански тенисер Карлос Алкараз елиминисан је у полуфиналу Индијан Велса пошто га је претходне ноћи изненадио млади Џек Дрејпер из… »
"Целе недеље гледам шта ради": Дрејпер после велике победе над Алкаразом

"Целе недеље гледам шта ради": Дрејпер после велике победе над Алкаразом

Британски тенисер Џејк Дрејпер изнео је утиске после пласмана у финале Индијан Велса и велике победе Карлоса Алкараза. ФОТО: Тањуг/АП Он је победио Шпанца са 6:1, 0:6, 6:4 и од понедељка бити рангиран међу 10 најбољих на… »
Шта се десило са алкаразом? Алкараз неће бранити титулу, доживео болан ударац

Шта се десило са алкаразом? Алкараз неће бранити титулу, доживео болан ударац

Шпански тенисер Карлос Алкараз неће успети да освоји трећу узастопну титулу у Индијан Велсу. ФОТО: Тањуг/АП Шпанац је у полуфиналу првог Мастерса у сезони поражен од Џека Дрејпера резулттаом 2:1, по сетовима 6:1, 0:6, 6:4 и… »
Дрејпер елиминисао Алкараса, у финалу против Рунеа

Дрејпер елиминисао Алкараса, у финалу против Рунеа

Спортски журнал 16.03.2025
Медведев стао у полуфиналу Индијан Велса. Британски тенисер Џек Дрејпер пласирао се у финале мастерса у Индијан Велсу пошто је јутрос у полуфиналу победио Шпанца Карлоса Алкараса 6:1, 0:6, 6:4. Меч је трајао један сат и 45… »
Алкарасов џелат: "Целе недеље га гледам и био сам сигуран..."

Алкарасов џелат: "Целе недеље га гледам и био сам сигуран..."

Б92 16.03.2025
Британски тенисер Џејк Дрејпер изнео је утиске после пласмана у финале Индијан Велса. Џек Дрејпер пласирао се у прво финале мастерса, јер је победио Карлоса Алкараса 6:1, 0:6, 6:4 и и он ће од понедељка бити рангиран међу 10… »
Добићемо новог шампиона Индијан велса: Дрејпер срушио Алкараза и заказао финале са Рунеом! (видео)

Добићемо новог шампиона Индијан велса: Дрејпер срушио Алкараза и заказао финале са Рунеом! (видео)

Хот спорт 16.03.2025
Британац и Данац ће одмерити снаге у вечерашњем финалу! Карлос Алкараз није успео да настави доминацију у Индијан Велсу и стигне до треће узастопне титуле, пошто је у полуфиналу турнира поражен од британског тенисера Џека… »
Алкараз се прерано порадовао: Шок пораз Шпанца, остао без титуле у Индијан Велсу

Алкараз се прерано порадовао: Шок пораз Шпанца, остао без титуле у Индијан Велсу

Нова 16.03.2025
Карлос Алкараз, шпански тенисер, поражен је у полуфиналу мастерса у Индијан Велсу од Џека Дрејпера са 2:1 (6:1, 0:6, 6:4). Доминирао је током целе недеље Алкараз у Америци, али је на крају пропустио прилику да освоји трећи пут… »
Руне: Имам карактер за велике победе

Руне: Имам карактер за велике победе

Спорт клуб 16.03.2025
Око 2,5 године су прошле од тријумфа Холгера Рунеа на мастерсу 1.000 у Паризу. Изгледало је тада, поготово јер је у финалу савладао Новака Ђоковића, да ће врло брзо стићи до самог врха, али није тако било. Од тог париског… »
Алкарас разочаран после елиминације: "Ово боли"

Алкарас разочаран после елиминације: "Ово боли"

Б92 16.03.2025
Карлос Алкарас је елиминисан у полуфиналу Индијан Велса. Након две узастопно освојене шампионске титуле на овом турниру, Џек Дрејпер је прекинуо његову доминацију и дошао до само једног корака од освајања трофеја. У овом… »
Тениска крађа године: Судија покушао све да спасе Алкараза, али му ВАР није дозволио (видео)

Тениска крађа године: Судија покушао све да спасе Алкараза, али му ВАР није дозволио (видео)

КАРЛОС Алкараз поражен је у полуфиналу Индијан Велса. Од њега је био бољи британски тенисер Џек Дрејпер 2:1 у сетовима (6:1, 0:6, 6:4), после једног сата и 45 минута игре. ФОТО: Тањуг/АП На почетку трећег сета виђена је једна… »
Алкараз предао круну у Индијан Велсу, Дрејпер иде у финале

Алкараз предао круну у Индијан Велсу, Дрејпер иде у финале

Спортске.нет 16.03.2025
Након две везане титуле на мастерсу у Индијан Велсу, шпански тенисер Карлос Алкараз је заустављен у походу на трећу. Трећег играча света је рано јутрос у полуфиналу победио Британац Џек Дрејпер, 14. на АТП листи, са 2:1. По… »
Дрејпер: Ја сам дешњак који игра левом руком

Дрејпер: Ја сам дешњак који игра левом руком

Спорт клуб 16.03.2025
Џек Дрејпер се у Индијан Велсу пласирао у прво финале мастерса 1.000 у каријери, а онда истакао једну велику занимљивост: Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би БНП Парибас Опен (@бнппарибасопен) – Играм тенис левом… »
Шокантан пораз Алкараза у Индијан Велсу: Сад је ваљда јасно колико је Ђоковић велики

Шокантан пораз Алкараза у Индијан Велсу: Сад је ваљда јасно колико је Ђоковић велики

Мондо 16.03.2025
Карлос Алкараз одиграо један од чуднијих мечева у каријери и испао у полуфиналу Индијан Велса. Шпански тенисер Карлос Алкараз неочекивано је елиминисан у полуфиналу Индијан Велса против Џека Дрејпера. Млади Британац, иначе 14… »
Алкарас: Био сам нервозан цео дан

Алкарас: Био сам нервозан цео дан

Спорт клуб 16.03.2025
Губитник Индијан Велса зове се Карлос Алкарас. Не само да није успео да освоји хет трик на првом мастерсу сезоне, подвиг који су до сада остварили само Роџер Федерер и Новак Ђоковић, него је заостао за Јаником Синером на… »
Нема више доминације - Дрејпер срушио Алкараса

Нема више доминације - Дрејпер срушио Алкараса

Б92 16.03.2025
Џек Дрејпер је победио Карлоса Алкараса и отишао у финале Индијан Велса. Карлос Алкарас је заустављен у Индијан Велсу! Након две узастопно освојене шампионске титуле на овом турниру, Џек Дрејпер је прекинуо његову доминацију… »
Дрејпер остварио победу каријере: Преко Алкараса до финала ИВ

Дрејпер остварио победу каријере: Преко Алкараса до финала ИВ

Спорт клуб 16.03.2025
Британски тенисер Џек Дрејпер обезбедио је пласман у финале мастерса у Индијан Велсу пошто је у полуфиналу у три сета савладао Карлоса Алкараса 6:1, 0:6, 6:4. Нема ништа од три у низу. Човек који је освојио последње две титуле… »

Вести дана »