Povezane vesti
Sofronijević se prisetio situacije kad je bio prevaren: Bilo je to davne 2005. godine, ali je naučio važnu lekciju
Kurir 16.03.2025
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Naime, Sofronijević je otkrio da ga je jedna devojka prevarila, a za izdaju je saznao… »
"Prevarila me, našao sam poruke u telefonu": Aca Sofronijević se nedavno oženio, iznenadio detaljima iz života
Mondo 16.03.2025
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio detalje o prevari. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Sofronijević je otkrio… »
"U telefonu su bile poruke, prevarila me je...": Sofra se nedavno oženio, a pre lepe Kosane mučio je muku
Telegraf 16.03.2025
Preporučujemo. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Naime, Sofronijević je otkrio da ga je jedna devojka prevarila, a za… »
"Prevarila me je, bio sam u pravu, pitao sam, na šta ovo: Liči?" Aca Sofronijević oženio lepu Kosanu, a detaljima iz…
Blic 16.03.2025
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Naime, Sofronijević je otkrio da ga je jedna devojka prevarila, a za izdaju je saznao… »
Vesti dana »

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje studenata neće proći bez odgovora (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane