Povezane vesti
Sofronijević se prisetio situacije kad je bio prevaren: Bilo je to davne 2005. godine, ali je naučio važnu lekciju
Kurir 16.03.2025
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Naime, Sofronijević je otkrio da ga je jedna devojka prevarila, a za izdaju je saznao kada joj… »
"Prevarila me, našao sam poruke u telefonu": Aca Sofronijević se nedavno oženio, iznenadio detaljima iz života
Mondo 16.03.2025
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio detalje o prevari. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Sofronijević je otkrio da ga je… »
"U telefonu su bile poruke, prevarila me je...": Sofra se nedavno oženio, a pre lepe Kosane mučio je muku
Telegraf 16.03.2025
Preporučujemo. Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Naime, Sofronijević je otkrio da ga je jedna devojka prevarila, a za izdaju je… »
"Prevarila me je, bio sam u pravu, pitao sam, na šta ovo: Liči?" Aca Sofronijević oženio lepu Kosanu, a detaljima iz života…
Blic 16.03.2025
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i doktorka Kosana Stišović venčali su se u maju prošle godine, a Sofronijević je nedavno otkrio nepoznate detalje iz života. Naime, Sofronijević je otkrio da ga je jedna devojka prevarila, a za izdaju je saznao kada joj… »
Vesti dana »

Srbija ostala bez kapitena: Bogdanović zbog povrede završio Evrobasket
BBC News pre 6 minutajoš 87 povezanih

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
Beta pre 3 satajoš 21 povezana