Povezane vesti
Za pet sati, više od 400 hiljada građana potpisalo peticiju kojom se traži istraga UN zbog "upotrebe zvučnog topa"
Moj Novi Sad 16.03.2025
Pokret Kreni-Promeni pokrenuo je danas peticiju u kojoj se traži "istraga Ujedinjenih nacija zbog upotrebe zvučnog topa". – Dana 15. marta 2025. godine, mirni demonstranti u Beogradu najverovatnije su bili izloženi upotrebi zvučnog topa (LRAD) –… »
Vučić pokušao da nasiljem uguši volju naroda, podneta krivična prijava
Pravda 16.03.2025
Opozicione stranke osudili su upotrebu zvučnog oružja na jučerašnjem protestu u Beogradu. Ocenjuju da je za to odogovoran predsednik Vučić i već preduzaju pravne korake. Demokratska stranka pozvala je sve građane koji su tokom jučerašnjeg… »
MILIVOJEVIĆ: Obavestićemo međunarodnu zajednicu o upotrebi zvučnog topa
Moj Novi Sad 16.03.2025
Predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević optužio je vlast da je na protestu u Beogradu koristila zvučni top, čija je upotreba zabranjena. Srđan Milivojević je dodao da će o tome hitno obavestiti međunarodnu zajednicu i institucije… »
Milivojević: „Obavestićemo međunarodnu zajednicu o upotrebi zvučnog topa u Beogradu“
Nedeljnik 16.03.2025
Predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević optužio je sinoć vlast da je na protestu u Beogradu koristila zvučni top, čija je upotreba zabranjena, i dodao da će o tome hitno obavestiti međunarodnu zajednicu i institucije Evropske unije… »
Vesti dana »

(Mape) stiže totalni obrt! Nakon vrelog Prvog maja, Srbija na udaru žestokog zahlađenja: Spremite se, biće ledeno, zna se i tačan datum
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 9 satijoš 1 povezana