Povezane vesti
"Ja zbog toga vrištim" Barbara Bobak duboko uznemirena zbog tragedije u Kočanima: "Treba da se uvede zakon..."
Kurir 16.03.2025
Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Panče Toškovski potvrdio je da je 59 osoba stradala u požaru u Kočanima. Prema njegovim rečima, stravičan požar izbio je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava. Pevačicu Barbaru Bobak zatekli smo… »
Jelena Karleuša više ne može da se suzdrži: Sve što oseća i misli sada je isplivalo na površinu, ovo su njene reči
Svet & Skandal 16.03.2025
Jelena Karleuša se oglasila povodom tragedije u Makedoniji Jelena Karleuša oglasila se povodom strašne tragedije koja se dogodila u diskoteci u Kočanima, u kojoj je život izgubilo više od 50 osoba. Pevačica je otkrila da su među stradalima bili i… »
Karleuša o velikoj tragediji: Moje srce je uz vas, saosećam u vašem bolu
Večernje novosti 16.03.2025
PEVAČICA Jelena Karleuša oglasila se povodom strašne tragedije u Kočanima koja je Makedoniju potresla u noći između 15. i 16. marta. Foto: Instagram U požaru koji je izbio u diskoteci "Puls" u Kočanima, najmanje 59 mladih ljudi je izgubilo život… »
Anastasija ražnatović slomljena zbog jezive tragedije u kočanima: "Pomolimo se za našu braću i sestre"
Kurir 16.03.2025
Velika tragedija je zadesila naše susede. Mnoge javne ličnosti su se oglasile povodom ove ogromne nesreće. Noćas se u diskoteci u Severnoj Makedoniji desila tragedija kada je izbio požar koji je odneo živote najmanje 59 osoba, dok je 155 povređeno… »
"Momci iz DNK grupe su bili moji gosti..." Jelena Karleuša se oglasila povodom stravične nesreće u Kočanima: Bolnom objavom…
Kurir 16.03.2025
Tragična vest koja je jutros stigla iz Severne Makedonije gde je u toku noći izbio požar u Kočanima u diskoteci gde je bilo preko 1000 ljudi šokirala je sve, a od momenta kada je objavljen i spisak nastradalih i onima kojima se bore za život čitav… »
Karleuša potresena tragedijom u Makedoniji: "Nema reči utehe..."
B92 16.03.2025
Jelena Karleuša oglasila se posle tragedije koja je zadesila Severnu Makedoniju - u požaru koji je izbio noćas u diskoteci u Kočanima povređeno je oko 100 ljudi, dok je više od 50 izgubilo život. "Užasna tragedija zadesila je našu braću u… »
Pevač plače od rane zore!Daniel Kajmakoski ostao bez reči zbog tragedije u rodnoj Makedoniji
Kurir 16.03.2025
Daniel Kajmakoski pobednik je treće sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" teško je podneo tragediju koja je zadesila njegovu zemlju gde je najmanje 50 mladih je nastradalo, a više od 150 ih je povređeno u nezapamćenoj tragediji koja je noćas… »
"Ne pada mi napamet da više ikad kročim u bilo koju diskoteku" Boki 13 van sebe zbog tragedije, doneo važnu životnu odluku
Kurir 16.03.2025
Poznate ličnosti iz Makedonije i dalje su u šoku i neverici zbog tragedije koja se jutros dogodila kada je više od 50 mladih nastradalo, a više od 100 povređeno u nezapamćenoj tragediji koja je pogodila Kočane u Severnoj Makedoniji kada je izbio… »
Estrada u suzama: Bore im se za život, neke kolege ne mogu da nađu, njene drugarice u bolnici: Pevači van sebe zbog…
Kurir 16.03.2025
Noćas je u jednoj diskoteci u mestu Kočani u Severnoj Makedoniji izbio požar, a kako se za sada navodi preminulo je nekoliko desetina ljudi, a povređenih ima preko sto. Tužnim povodom oglasile su se brojni pevači koji su zatečeni i u suzama zbog… »
Tijana Dapčević nakon tragedije u Makedoniji: "Dve drugarice su u bolnici, bore im se za život"
B92 16.03.2025
Pevačica Tijana Dapčević oglasila se nakon stravičnog požara u diskoteci u Severnoj Makedoniji u kojoj je poginulo više od 50 ljudi. "Dve drugarice su mi mi u bolnici, bore im se za život. Tamo su pevale neke kolege iz benda. Nekoliko kolega ne… »
"Pretužno i nestvarno": Poznati potreseni zbog tragedije u Makedoniji, Kaliopi neutešna: "Šokirana sam i u neverici"
Blic 16.03.2025
Požar koji je izbio u makedonskoj diskoteci "Puls" u Kočanima odneo je više od 50 života. Poznati danas masovno izražavaju saučešća porodicama. Potresena je pogotovo Kaliopi, koja se oglasila na društvenim mrežama. Ona je objavila zastavu… »
"Dve drugarice su mi u bolnici, bore im se za život": Tijana Dapčević jeca na sav glas nakon požara u diskoteci: "Neke…
Blic 16.03.2025
Pevačica Tijana Dapčević van sebe je otkako se desila tragedija u klubu u Kočanima, gde je, kako je potvrđeno, u požaru poginula 51 osoba. Tijana je kroz suze za Blic otkrila da su i njene dve drugarice u bolnici, da im se lekari bore za život i da… »
"Dve drugarice su mi u bolnici, bore im se za život" Tijana Dapčević van sebe nakon izbijanja požara u diskoteci u…
Kurir 16.03.2025
Pop pevačica Tijana Dapčević van sebe je otkako se desila tragedija u klubu u Kočanima, gde je, kako je potvrđeno, u požaru poginula 51 osoba. Tijana je kroz suze otkrila da su i njene dve drugarice u bolnici, da im se lekari bore za život i da je… »
Oglasila se Kaliopi nakon tragedije: "Potresena sam i u neverici"
B92 16.03.2025
Makedonska pevačica Kaliopi (58) izrazila je saučešće porodicama poginulih u požaru u Kočanima u Severnoj Makedoniji, gde je poginula 51 osoba, a povređeno je više od 100 ljudi. "Potresena sam i u neverici. Moje iskreno saučešće porodicama… »
"Dve drugarice su u bolnici, bore im se za život": Tijana Dapčević jeca nakon strašne tragedije u diskoteci
Telegraf 16.03.2025
Preporučujemo. Pevačica Tijana Dapčević oglasila se nakon stravičnog požara u diskoteci u Svernoj Makedoniji u kojoj je poginulo za sada više od 50 ljudi. - Dve drugarice su mi mi u bolnici, bore im se za život. Tamo su pevale neke kolege iz… »
Vesti dana »

Opozicione stranke o „Jadru“: EU podržava propali projekat koji se u Srbiji neće desiti, većina građana je protiv iskopavanja
Danas pre 59 minutajoš 47 povezanih

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 5 satijoš 17 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na skup ispred Predsedništva: Napad na jednog od nas je napad na sve nas
Novi magazin pre 1 satjoš 8 povezanih

Loše stanje stručnosti i transparentnosti u radu javnih preduzeća
Biznis.rs pre 2 satajoš 14 povezanih