Povezane vesti
Kako se isplaćuju penzije onima koji ne žive u svojoj kući: Sve završava jedan papir, nekada je dovoljna i potvrda iz banke
Kurir 16.03.2025
- Moj otac je smešten u ustanovu za stara lica. Da li može automatski njegova penzija da se isplaćuje na račun doma, a razliku u ceni ćemo mi deca da doplaćujemo - glasilo je pitanje jednog našeg sugrađanina iz Krnjeva. Ako je penzioner smešten u dom za… »
Evo kako se isplaćuju penzije onima koji ne žive u svojoj kući! Sve završava samo jedan papir: Nekada je dovoljna i potvrda iz…
Blic 16.03.2025
- Moj otac je smešten u ustanovu za stara lica. Da li može automatski njegova penzija da se isplaćuje na račun doma, a razliku u ceni ćemo mi deca da doplaćujemo - glasilo je pitanje jednog našeg sugrađanina iz Krnjeva. Ako je penzioner smešten u dom za… »
Vesti dana »

Danas sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen; Sledeće nedelje stiže promena
B92 pre 9 minutajoš 12 povezanih

Kristijan Golubović pobednik Farme 8: Uleteo u studio i bacio ženu na pod, pravio haos pred svima
Mondo pre 29 minutajoš 13 povezanih

VIDEO: Održana velika vojna parada u Vašingtonu, prisustvovao i Tramp
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih

Nastavljeni udari Irana i Izraela - pogođeno ministarstvo odbrane u Teheranu, probijena izraelska protivvazdušna odbrana
RTS pre 19 minutajoš 8 povezanih

Na današnji dan: Ćosić postao predsednik SR Jugoslavije, pokušan atentat na Vuka Draškovića
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane