Povezane vesti
Kako se isplaćuju penzije onima koji ne žive u svojoj kući: Sve završava jedan papir, nekada je dovoljna i potvrda iz banke
Kurir 16.03.2025
- Moj otac je smešten u ustanovu za stara lica. Da li može automatski njegova penzija da se isplaćuje na račun doma, a razliku u ceni ćemo mi deca da doplaćujemo - glasilo je pitanje jednog našeg sugrađanina iz Krnjeva. Ako je penzioner smešten u dom za… »
Evo kako se isplaćuju penzije onima koji ne žive u svojoj kući! Sve završava samo jedan papir: Nekada je dovoljna i potvrda iz…
Blic 16.03.2025
- Moj otac je smešten u ustanovu za stara lica. Da li može automatski njegova penzija da se isplaćuje na račun doma, a razliku u ceni ćemo mi deca da doplaćujemo - glasilo je pitanje jednog našeg sugrađanina iz Krnjeva. Ako je penzioner smešten u dom za… »
Vesti dana »
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Beta pre 14 minutajoš 26 povezanih
Četvrti dan blokade Ibarske magistrale, mlekari i poljoprivrednici ne odustaju
Vreme pre 4 satijoš 22 povezane
Partizan preživeo pravu dramu, pa se popeo na prvo mesto na tabeli! Crno-beli se jedva izvukli protiv Spartaka i preuzeli lidersku poziciju od Zvezde!
Kurir pre 9 minutajoš 38 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
NIN pre 6 satijoš 24 povezane