Povezane vesti

Umetnost na različite načine! Sneki otkrila čime se još bavi osim pevanja: Kad god sam raspoložena...

Umetnost na različite načine! Sneki otkrila čime se još bavi osim pevanja: Kad god sam raspoložena...

Kurir 16.03.2025
Snežana Babić Sneki kaže da ima već desetak godina hobi koji obožava, a to je slikarstvo. Pevačica tvrdi da se slikarstvom bavi isključivo u slobodno vreme, kao i da o tome nije ranije govorila u javnosti, a da su za sve znali bliski prijatelji. -… »
"Muž radi, ja čuvam dete" Pevačica se udala za biznismena i uživa u luksuznom životu, a malo ko zna da je završila težak…

"Muž radi, ja čuvam dete" Pevačica se udala za biznismena i uživa u luksuznom životu, a malo ko zna da je završila težak…

Kurir 16.03.2025
Olja Karleuša ne krije da joj je pevanje hobi i da nije živela od toga, ali njeno pravo zanimanje nije toliko isticala u javnosti. Tako malo ko zna da je fakultetski obrazovana. Roditelji Olje Karleuše su bili jako strogi kada je u pitanju školovanje… »
"Muž radi, ja čuvam dete": Pevačica se udala za biznismena i uživa u luksuznom životu, a malo ko zna da je završila…

"Muž radi, ja čuvam dete": Pevačica se udala za biznismena i uživa u luksuznom životu, a malo ko zna da je završila…

Blic 16.03.2025
Pevačica Olja Karleuša ne krije da joj je pevanje hobi i da nije živela od toga, ali njeno pravo zanimanje nije toliko isticala u javnosti. Tako malo ko zna da je fakultetski obrazovana. Roditelji Olje Karleuše su bili jako strogi kada je u pitanju… »
"Time se bavim već deset godina": Pevačica krila da ima veliki talenat: Evo šta radi u slobodno vreme, ranije u javnosti…

"Time se bavim već deset godina": Pevačica krila da ima veliki talenat: Evo šta radi u slobodno vreme, ranije u javnosti…

Blic 16.03.2025
Pevačica Snežana Babić Sneki kaže da ima već desetak godina hobi koji obožava, a to je slikarstvo. Naime, Sneki tvrdi da se slikarstvom bavi isključivo u slobodno vreme, kao i da o tome nije ranije govorila u javnosti, a da su za sve znali bliski… »

Vesti dana »