Povezane vesti
Profesor dizajna zvuka Maksimović (FDU): Na protestu je najverovatnije upotrebljen „zvučni top“
Insajder 16.03.2025
Profesor Fakulteta dramskih umetnosti Zoran Maksimović, koji predaje na nekoliko predmeta u vezi sa zvukom, kaže za Insajder da je juče bio na protestu u Beogradu kada je prekinuto odavanje pošte i da je, prema svemu čemu je svedočio, tom prilikom… »
Radovanović o zvučnom topu: Čuo sam strašan zvuk, kao pretnja koja vam se neverovatnom brzinom približava
Novi magazin 16.03.2025
Epidemiolog Zoran Radovanović kaže da je sinoć sa suprugom bio kod Beograđanke u trenutku kada je krenuo stampedo, posle iznenađujućeg zvuka koji je uplašio građane, a za koji se sumnja da ga je izazvao zvučni top, što vlasti demantuju. „Supruga i ja smo… »
Radovanović o zvučnom topu: Čuo sam strašan zvuk, kao pretnja koja vam se neverovatnom brzinom približava
N1 Info 16.03.2025
Epidemiolog Zoran Radovanović kaže da je sinoć sa suprugom bio kod Beograđanke u trenutku kada je krenuo stampedo, posle iznenađujućeg zvuka koji je uplašio građane, a za koji se sumnja da ga je izazvao zvučni top, što vlasti demantuju. „Supruga i ja smo… »
Vesti dana »
Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima
Euronews pre 19 minutajoš 28 povezanih
Nuklearna sila dogovorila sve sa Trampom, Iran stiže na pregovore? Evo ko bi predvodio Amerikance umesto predsednikovog zeta i Vitkofa koji su omanuli prvi put
Kurir pre 29 minutajoš 46 povezanih
Đurić: NATO agresija na SRJ ostavila trajan trag na međunarodni poredak
RTV pre 29 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: prolećni dani do četvrtka, zatim nagla promena i povratak zime
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 46 povezanih