Povezane vesti
Lando Noris otvorio novu sezonu Formule 1 osvajanjem Velike nagrade Australije
Euronews 16.03.2025
Melburn je bio domaćin prve trke nove sezone Formule 1 koju je dobio Lando Noris, vozač Meklarena. Britanac je trijumfom na stazi Albert park po jakoj kiši stigao do pete pobede u karijeri. Aktuelni svetski šampion Maks Ferstapen iz Red Bula osvojio je… »
Lando Noris po kiši do pete pobede u karijeri: Veoma sam srećan, bila je teška trka u Australiji
Dnevnik 16.03.2025
Vozač Meklarena Lando Noris izjavio je da je veoma srećan pobedom na startu sezone u šampionatu Formule 1 na trci za Veliku nagradu Australije. Noris je na kišnoj stazi u Melburnu stigao do pete pobede u karijeri. "Bila je teška trka, jer smo napravili… »
Noris: Bila je zabavna trka, presrećan sam zbog pobede
Radio sto plus 16.03.2025
“Bila je teška trka jer smo napravili nekoliko grešaka. Uslovi su bili nezgodni, ali upravo su takve trke zabavne, nepredvidive i uzbudljive. Ovog puta smo uspeli i veoma sam srećan”, rekao je Noris, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Noris je do svoje pete… »
Vesti dana »

Oblačno jutro, sunčan završetak radne nedelje Pred nama lep vikend
Dnevnik pre 22 minutajoš 13 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 12 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 7 minutajoš 1 povezana

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 8 povezanih

Kirkov ubica skače sa krova i beži u šumu: Objavljen novi snimak, oglasio se FBI
Večernje novosti pre 12 minutajoš 7 povezanih