Povezane vesti

"Gadi mi se šta radite mojim igračima": Ovako besnog trenera u NBA ligi nikad niste videli

"Gadi mi se šta radite mojim igračima": Ovako besnog trenera u NBA ligi nikad niste videli

Mondo 16.03.2025
Džej Bi Bikerstaf pobesneo je zbog toga što je Oklahoma opet bila favorizovana protiv Detroita. Trener Detroita Džej Bi Bikerstaf pobesneo je na sudije nakon poraza od Oklahome (117:113). Sudije su svirale čak pet tehničkih grešaka za igrače Pistonsa… »
Haos u Detroitu: "Zgrožen sam - dosta je bilo!" VIDEO

Haos u Detroitu: "Zgrožen sam - dosta je bilo!" VIDEO

B92 16.03.2025
Džej Bi Bikerstaf bio je veoma ljut na sudije nakon poraza od Oklahome. Košarkaši Oklahome pobedili su Detroit 113:107 u novom meču NBA lige. Na tom meču smo videli mnogo dramatičnih situacija, a posebno se istakla treća četvrtina tokom koje su sudije… »
Šej Gildžes-Aleksander srušio Pistonse sa 48 poena, Kaningem isključen: Oklahoma bolja od Detroita

Šej Gildžes-Aleksander srušio Pistonse sa 48 poena, Kaningem isključen: Oklahoma bolja od Detroita

Telegraf 16.03.2025
Oklahoma Siti Tanderi su ostvarili pobedu protiv Detroit Pistonsa sa 113:107 u uzbudljivom duelu odigranom u noći između subote i nedelje. Ovaj meč obeležio je izuzetni Šej Gildžes Aleksander, koji je postigao 48 poena i bio ključna figura u trijumfu… »

Vesti dana »