Повезане вести

"Гади ми се шта радите мојим играчима": Овако бесног тренера у НБА лиги никад нисте видели

"Гади ми се шта радите мојим играчима": Овако бесног тренера у НБА лиги никад нисте видели

Мондо 16.03.2025
Џеј Би Бикерстаф побеснео је због тога што је Оклахома опет била фаворизована против Детроита. Тренер Детроита Џеј Би Бикерстаф побеснео је на судије након пораза од Оклахоме (117:113). Судије су свирале чак пет техничких… »
Хаос у Детроиту: "Згрожен сам - доста је било!" ВИДЕО

Хаос у Детроиту: "Згрожен сам - доста је било!" ВИДЕО

Б92 16.03.2025
Џеј Би Бикерстаф био је веома љут на судије након пораза од Оклахоме. Кошаркаши Оклахоме победили су Детроит 113:107 у новом мечу НБА лиге. На том мечу смо видели много драматичних ситуација, а посебно се истакла трећа… »
Шеј Гилџес-Александер срушио Пистонсе са 48 поена, Канингем искључен: Оклахома боља од Детроита

Шеј Гилџес-Александер срушио Пистонсе са 48 поена, Канингем искључен: Оклахома боља од Детроита

Телеграф 16.03.2025
Оклахома Сити Тандери су остварили победу против Детроит Пистонса са 113:107 у узбудљивом дуелу одиграном у ноћи између суботе и недеље. Овај меч обележио је изузетни Шеј Гилџес Александер, који је постигао 48 поена и био… »

Вести дана »