Povezane vesti
"Gadi mi se šta radite mojim igračima": Ovako besnog trenera u NBA ligi nikad niste videli
Mondo 16.03.2025
Džej Bi Bikerstaf pobesneo je zbog toga što je Oklahoma opet bila favorizovana protiv Detroita. Trener Detroita Džej Bi Bikerstaf pobesneo je na sudije nakon poraza od Oklahome (117:113). Sudije su svirale čak pet tehničkih grešaka za igrače Pistonsa… »
Haos u Detroitu: "Zgrožen sam - dosta je bilo!" VIDEO
B92 16.03.2025
Džej Bi Bikerstaf bio je veoma ljut na sudije nakon poraza od Oklahome. Košarkaši Oklahome pobedili su Detroit 113:107 u novom meču NBA lige. Na tom meču smo videli mnogo dramatičnih situacija, a posebno se istakla treća četvrtina tokom koje su sudije… »
Šej Gildžes-Aleksander srušio Pistonse sa 48 poena, Kaningem isključen: Oklahoma bolja od Detroita
Telegraf 16.03.2025
Oklahoma Siti Tanderi su ostvarili pobedu protiv Detroit Pistonsa sa 113:107 u uzbudljivom duelu odigranom u noći između subote i nedelje. Ovaj meč obeležio je izuzetni Šej Gildžes Aleksander, koji je postigao 48 poena i bio ključna figura u trijumfu… »
Vesti dana »

"Ubili smo ga u njegovom apartmanu": Likvidiran iranski general, Izrael nastavlja sa novim talasom napada
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTS pre 8 minutajoš 11 povezanih

Veliki požar u Dalmaciji kod Omiša: Bura rasplamsava plamen, vatrogasci se bore da spasu kuće
Nova pre 18 minutajoš 20 povezanih

AMSS: Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na izlazu na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih