Povezane vesti

Srpkinja u šoku zbog poruka koje je dobila od dečka Čestitao joj 8. mart, nastavili da se dopisuju, a onda primetila nešto…

Srpkinja u šoku zbog poruka koje je dobila od dečka Čestitao joj 8. mart, nastavili da se dopisuju, a onda primetila nešto…

Kurir 16.03.2025
Mnoge devojke se često žale da im muškarci sve manje prilaze, navodeći manjak samopouzdanja i kreativnosti kao glavne razloge. Međutim, jedan momak je odlučio da rešenje potraži na neobičan način – i to uz pomoć veštačke inteligencije! U to je uverena i… »
Dečko koristi ChatGPT dok flertuje?! Srpkinja tvrdnjama zapalila mreže: "Na svaku moju rečenicu odgovara romanima, imam utisak…

Dečko koristi ChatGPT dok flertuje?! Srpkinja tvrdnjama zapalila mreže: "Na svaku moju rečenicu odgovara romanima, imam utisak…

Blic 16.03.2025
Pripadnice lepšeg pola često se "žale" da im muškarci sve manje prilaze, a manjak samopouzdanja, a i kreativnost, navode se kao glavni razlozi za to. Međutim, jedan momak je odlučio da rešenje potraži na nesvakidašnji način – u pomoć je pozvao veštačku… »

Vesti dana »