Повезане вести
"Пала сам на земљу, газили су преко мене": Марија је повређена у пожару, а њена сестра није успела да се спасе
Мондо 16.03.2025
Након пожара у дискотеци у Кочанима живот је изгубило 59 особа, међу којима је и млада девојка Лепа Тасева. Лепа Тасева, сестра повређене Марије Тасеве, пронађена је данас поподне међу погинулима у пожару дискотеке у Кочанима… »
"Моја ћерка Лепа (25) нађена је мртва": Очајни отац објавио ужасне вести из Кочана: Марија у стампеду изгубила сестру након…
Блиц 16.03.2025
Лепа Тасева (25), сестра Марије Тасеве (20), пронађена је мртва, након што се водила као нестала после пожара у дискотеци у Кочанима. Њен отац, који ју је тражио по свим болницама у Скопљу, објавио је да је нажалост његова… »
Вести дана »
“Мом сину целу ноћ крче црева, а мени се срце цепа. Све су ми узели, дете им не дам”: Тешка животна прича аутопревозника Јаћимовића који трећи дан штрајкује глађу
Нова пре 6 минутајош 116 повезаних
Антонијевић о функцији Повереника: Велики задатак за независну институцију, приоритети јасни
Бета пре 6 минутајош 19 повезаних
Нишки студенти у блокади позвали на хитну акцију због гостовања Дејана Вука Станковића на НишТВ
Н1 Инфо пре 1 сатјош 21 повезана