Povezane vesti
"Pala sam na zemlju, gazili su preko mene": Marija je povređena u požaru, a njena sestra nije uspela da se spase
Mondo pre 2 dana
Nakon požara u diskoteci u Kočanima život je izgubilo 59 osoba, među kojima je i mlada devojka Lepa Taseva. Lepa Taseva, sestra povređene Marije Taseve, pronađena je danas popodne među poginulima u požaru diskoteke u Kočanima. Njen otac, koji ju… »
"Moja ćerka Lepa (25) nađena je mrtva": Očajni otac objavio užasne vesti iz Kočana: Marija u stampedu izgubila sestru…
Blic pre 1 dan
Lepa Taseva (25), sestra Marije Taseve (20), pronađena je mrtva, nakon što se vodila kao nestala posle požara u diskoteci u Kočanima. Njen otac, koji ju je tražio po svim bolnicama u Skoplju, objavio je da je nažalost njegova ćerka Lepa nastradala… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 40 minutajoš 46 povezanih

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 16 minutajoš 30 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 16 minutajoš 20 povezanih

Horor u Čačku: Sin nožem ubio majku i oca, pa krenuo peške za Beograd, tela pronađena u stanu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 41 minutajoš 9 povezanih