Povezane vesti
"Duša me boli, Ne pamtim ovako težak i crn dan" Makedonski pevač slomljen zbog smrti prijatelja: Neizmerno ćeš mi faliti
Kurir 17.03.2025
Makedonski pevač Danijel Kajmakoski oprostio se od članova benda DNK koji su stradali u stravičnom požaru u Kočanima. - Ne pamtim ovako težak i crn dan. Duša me boli za sve poginule u požaru u Kočanima. Ne znam kako se roditelji i porodice nose sa ovom… »
"Vratio se da spase decu iz diskoteke": Makedonski pevač slomljen zbog smrti prijatelja, njegove reči kidaju dušu:"Neizmerno…
Blic 17.03.2025
Andrej Gorgijevski iz benda DNK tragično je nastradao u stravičnom požaru u diskoteci u Kočanima. Makedonski pevač Danijel Kajmakoski se oglasio na svom Instagram profilu gde se oprostio od Andreja emotivnim rečima. - Ne pamtim tako težak i mračan dan… »
"Vratio se da spasi decu iz diskoteke, molim se da im Bog...": Potresni oproštaj pevača iz Makedonije
Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Makedonski pevač Danijel Kajmakoski se oglasio na svom Instagram profilu gde se oprostio od kolege Andreja emotivnim rečima. On je na mrežama uputio emotivne reči pevaču iz grupe DNK, ali i izrazio saučešće porodicama stadalih. - Ne pamtim… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 6 satijoš 61 povezana

CNN: Cena nafte skočila na najviši nivo od januara zbog eskalacije sukoba između Irana i Izraela
N1 Info pre 56 minutajoš 36 povezanih

Vučić sa Juseinom Boltom: Želimo da Expo bude najveća manifestacija, menjamo lice Srbije (foto)
Blic pre 31 minutajoš 69 povezanih