Повезане вести

"Душа ме боли, Не памтим овако тежак и црн дан" Македонски певач сломљен због смрти пријатеља: Неизмерно ћеш ми фалити

"Душа ме боли, Не памтим овако тежак и црн дан" Македонски певач сломљен због смрти пријатеља: Неизмерно ћеш ми фалити

Курир 17.03.2025
Македонски певач Данијел Кајмакоски опростио се од чланова бенда ДНК који су страдали у стравичном пожару у Кочанима. - Не памтим овако тежак и црн дан. Душа ме боли за све погинуле у пожару у Кочанима. Не знам како се родитељи… »
"Вратио се да спасе децу из дискотеке": Македонски певач сломљен због смрти пријатеља, његове речи кидају душу:"Неизмерно…

"Вратио се да спасе децу из дискотеке": Македонски певач сломљен због смрти пријатеља, његове речи кидају душу:"Неизмерно…

Блиц 17.03.2025
Андреј Горгијевски из бенда ДНК трагично је настрадао у стравичном пожару у дискотеци у Кочанима. Македонски певач Данијел Кајмакоски се огласио на свом Инстаграм профилу где се опростио од Андреја емотивним речима. - Не памтим… »
"Вратио се да спаси децу из дискотеке, молим се да им Бог...": Потресни опроштај певача из Македоније

"Вратио се да спаси децу из дискотеке, молим се да им Бог...": Потресни опроштај певача из Македоније

Телеграф 17.03.2025
Препоручујемо. Македонски певач Данијел Кајмакоски се огласио на свом Инстаграм профилу где се опростио од колеге Андреја емотивним речима. Он је на мрежама упутио емотивне речи певачу из групе ДНК, али и изразио саучешће… »

Вести дана »