Povezane vesti
Napadnut Nemanja Šarović kod Ćacilenda, otet mu telefon
Vreme 17.03.2025
„Oteli su mi mobilni, ali sam ga vratio uz pomoć slučajnih prolaznika koji su snimili drugi deo incidenta“, naveo je Šarović. Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom „X“ nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao… »
Nemanja Šarović napadnut kod Pionirskog parka dok je snimao traktore VIDEO
Nova 17.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom "X" nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao traktore koji su tu parkirani. „Pre sat vremena sam napadnut u Ćacilendu pred očima policajaca koji su posle napada okrenuli glave… »
Nemanja Šarović napadnut kod Pionirskog parka dok je snimao traktore
N1 Info 17.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom "X" nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao traktore koji su tu parkirani. „Pre sat vremena sam napadnut u Ćacilendu pred očima policajaca koji su posle napada okrenuli glave… »
Nemanja Šarović napadnut kod Pionirskog parka dok je snimao parkirane traktore
Danas 17.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom „X“ nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao traktore koji su tu parkirani. „Pre sat vremena sam napadnut u Ćacilendu pred očima policajaca koji su posle napada okrenuli glave… »
Vesti dana »

Šest uhapšenih, hajka na tužilaštvo, panika vlasti i mnogo otvorenih pitanja
Radar pre 11 minutajoš 118 povezanih

Objavljenje nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin narednih sedam dana!
Kurir pre 0 minutajoš 30 povezanih