Povezane vesti
Napadnut Nemanja Šarović kod Ćacilenda, otet mu telefon
Vreme 17.03.2025
„Oteli su mi mobilni, ali sam ga vratio uz pomoć slučajnih prolaznika koji su snimili drugi deo incidenta“, naveo je Šarović. Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom „X“ nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao… »
Nemanja Šarović napadnut kod Pionirskog parka dok je snimao traktore VIDEO
Nova 17.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom "X" nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao traktore koji su tu parkirani. „Pre sat vremena sam napadnut u Ćacilendu pred očima policajaca koji su posle napada okrenuli glave… »
Nemanja Šarović napadnut kod Pionirskog parka dok je snimao traktore
N1 Info 17.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom "X" nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao traktore koji su tu parkirani. „Pre sat vremena sam napadnut u Ćacilendu pred očima policajaca koji su posle napada okrenuli glave… »
Nemanja Šarović napadnut kod Pionirskog parka dok je snimao parkirane traktore
Danas 17.03.2025
Nemanja Šarović, novinar KTV-a, objavio je na svom „X“ nalogu da je napadnut kod Pionirskog parka u Beogradu dok je snimao traktore koji su tu parkirani. „Pre sat vremena sam napadnut u Ćacilendu pred očima policajaca koji su posle napada okrenuli glave… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 9 minutajoš 27 povezanih

Novak Đoković posle maratonskog dvoboja za osminu finala Šangaja: Publika je bila fenomenalna, ostvarenje sna
Euronews pre 34 minutajoš 28 povezanih

Uživo eksplozije U Kijevu, zaporožju i lavovu Masovni vazdušni udari na Ukrajinu (video)
Alo pre 9 minutajoš 38 povezanih

Žestoka pretnja Trampa: Hamas će se suočiti sa potpunim uništenjem!
Kurir pre 24 minutajoš 25 povezanih