Povezane vesti

"Možda sam samo zakačio Aleksu, ali nisam ga udario" Optuženi za smrt fudbalera iz Aleksinca izneo odbranu u sudu! Posle…

"Možda sam samo zakačio Aleksu, ali nisam ga udario" Optuženi za smrt fudbalera iz Aleksinca izneo odbranu u sudu! Posle…

Kurir 17.03.2025
U Višem sudu u Nišu danas je održano suđenje Ognjenu P. (21) za smrt Alekse Stojimenovića (26) u aleksinačkom restoranu "Oaza" na proslavi 18. rođendana zajedničke drugarice. Ognjen P. je danas izneo odbranu u kojoj je pojasnio neke delove svog iskaza… »
"Pogrešno su mi predstavili činjenično stanje": Optuženi za nanošenje kobnog udarca Aleksi Stojmenoviću iz Aleksinca zatražio…

"Pogrešno su mi predstavili činjenično stanje": Optuženi za nanošenje kobnog udarca Aleksi Stojmenoviću iz Aleksinca zatražio…

Blic 17.03.2025
Ognjen Petković (21) iz Aleksinca koji je optužen da je Aleksi Stojmenoviću (26) 16. maja 2021. godine, u tuči na proslavi 18. rođendana u restoranu "Oaza", naneo povredu od koje je preminuo u bolnici, ostao je na današnjem suđenju u Višem sudu u Nišu… »
„Nisam udario Aleksu“: Negirao krivicu optuženi za smrt mladog Aleksinčanina na proslavi rođendana

„Nisam udario Aleksu“: Negirao krivicu optuženi za smrt mladog Aleksinčanina na proslavi rođendana

Nova 17.03.2025
Aleksinčanin Ognjen Petković (21) optužen da je 16. maja 2021. godine na rođendanskom slavlju u ovom gradu, tokom tuče zadao smrtonosni udarac svom sugrađaninu Aleksi Stojmenoviću (25), danas je pred Višim sudom u Nišu negirao krivicu. Zoran Trajković… »
Optuženi za ubistvo Alekse Sojimenovića iz Aleksinca progovorio na sudu: Ovako se branio

Optuženi za ubistvo Alekse Sojimenovića iz Aleksinca progovorio na sudu: Ovako se branio

Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Aleksinčanin Ognjen Petković (21) optužen da je 16. maja 2021. godine na rođendanskom slavlju u ovom gradu, tokom tuče zadao smrtonosni udarac svom sugrađaninu Aleksi Stojmenoviću (25), danas je pred Višim sudom u Nišu negirao krivicu… »

Vesti dana »