Повезане вести
"Можда сам само закачио Алексу, али нисам га ударио" Оптужени за смрт фудбалера из Алексинца изнео одбрану у суду! После…
Курир 17.03.2025
У Вишем суду у Нишу данас је одржано суђење Огњену П. (21) за смрт Алексе Стојименовића (26) у алексиначком ресторану "Оаза" на прослави 18. рођендана заједничке другарице. Огњен П. је данас изнео одбрану у којој је појаснио… »
"Погрешно су ми представили чињенично стање": Оптужени за наношење кобног ударца Алекси Стојменовићу из Алексинца затражио…
Блиц 17.03.2025
Огњен Петковић (21) из Алексинца који је оптужен да је Алекси Стојменовићу (26) 16. маја 2021. године, у тучи на прослави 18. рођендана у ресторану "Оаза", нанео повреду од које је преминуо у болници, остао је на данашњем… »
„Нисам ударио Алексу“: Негирао кривицу оптужени за смрт младог Алексинчанина на прослави рођендана
Нова 17.03.2025
Алексинчанин Огњен Петковић (21) оптужен да је 16. маја 2021. године на рођенданском слављу у овом граду, током туче задао смртоносни ударац свом суграђанину Алекси Стојменовићу (25), данас је пред Вишим судом у Нишу негирао… »
Оптужени за убиство Алексе Сојименовића из Алексинца проговорио на суду: Овако се бранио
Телеграф 17.03.2025
Препоручујемо. Алексинчанин Огњен Петковић (21) оптужен да је 16. маја 2021. године на рођенданском слављу у овом граду, током туче задао смртоносни ударац свом суграђанину Алекси Стојменовићу (25), данас је пред Вишим судом у… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 11 минутајош 19 повезаних
"Знам за три партнера са којима преговарају": Вучић: Немамо право прече куповине за НИС, исход о новој лиценци у наредних 48 сати (видео)
Блиц пре 31 минутајош 34 повезане
Пољски амбасадор нападнут у Русији! Вређали га и покушавали да га ударе на путу до цркве!
Ало пре 6 минутајош 37 повезаних