Povezane vesti
Drugovi iz klupe stradali u požaru: Potresne reči učiteljice Nikole i Mateja, žrtava iz diskoteke smrti: "Od juče mi je u…
Blic 17.03.2025
Učiteljica Jelena Nakova iz Zletova emotivnom objavom na Fejsbuku oprostila se od svojih učenika Nikole i Mateja, koji su juče poginuli u požaru u diskoteci u Kočanima. - Draga deco, ne mogu da verujem svojim očima i ušima da ste otišli, ne mogu da… »
Drugovi iz klupe stradali u požaru: Potresne reči učiteljice Nikole i Mateja, žrtava iz diskoteke smrti: "Od juče mi je u…
Blic 17.03.2025
Učiteljica Jelena Nakova iz Zletova emotivnom objavom na Fejsbuku oprostila se od svojih učenika Nikole i Mateja, koji su juče poginuli u požaru u diskoteci u Kočanima. - Draga deco, ne mogu da verujem svojim očima i ušima da ste otišli, ne mogu da… »
Nikola i Matej stradali u diskoteci smrti, reči njihove učiteljice kidaju dušu: Sedeli ste u klupi zajedno...
Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Nastavnica Elena Nakova iz Zletova oprostila se od svojih učenika Nikole i Mateja, koji su umrli u stravičnom požaru u diskoteci u Kočanima. Ona je na Fejsbuku objavila potresnu poruku. "Draga deca, ne verujem sopstvenim očima i ušima da… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Opozicija ušla u Skupštinu Novog Sada, gradonačelnik ih optužio da obmanjuju građane i studente
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 34 povezane

Vučić: Nećemo imati miting na Vidovdan u Beogradu, razmišljamo o Novom Sadu
Nova pre 20 minutajoš 57 povezanih

Novi raketni napad Irana, eksplozije širom Izraela; IDF: Ubili smo ratnog šefa generalštaba iranske vojske
RTS pre 50 minutajoš 53 povezane