Povezane vesti
Bogdanović otkrio tenzije uoči trejda i detalj koji ga oduševljava kod Jokića
Sportske.net 17.03.2025
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović otkrio je detalje uoči prošlomesečnog trejda iz Atlanta Hoksa u redove Los Anđeles Klipersa, istakavši neizvesnost i tenziju koja je trajala prvih februarskih dana, a vrhunac doživela u poslednja… »
Bogdanović raspamećen partijama Jokića, otkrio nepoznate detalje trejda: Znao sam, ali je to bio šok
Nova 17.03.2025
Bogdan Bogdanović, košarkaš Los Anđeles Klipersa, pojasnio je kako je izgledao njegov život dok se pripremao da bude trejdovan, ali i čime ga toliko fascinira Nikola Jokić. Kapiten Srbije je trejdovan iz Atlante u LA Kliperse, a iako je znao da će se to… »
Bogdan Bogdanović iskren: „Šok je svakako – Toliko je neka tenzija!“
Hot sport 17.03.2025
Igrači nemaju pravo da se žale, jer su svesni da timovi imaju puno pravo da ih trejduju u bilo kom momentu! Mnoge je iznenadila vest da Bogdan Bogdanović napušta Atlantu i seli se u Kliperse. Kako i sam kaže, svestan je bio da je trejd moguć, ali se… »
Bogdanović: "Znao sam šta se dešava - i opet je bio šok"
B92 17.03.2025
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović objasnio je kako je izgledao njegov život dok se pripremao da bude trejdovan. Bogdanović je pred kraj prelaznog roka trejdovan iz Atlanta Hoksa u Los Anđeles Kliperse. Očekivalo se da Bogdan promeni sredinu posle… »
Vesti dana »

(Mape) hitno se oglasio RHMZ! U Beogradu jutros lije kao iz kabla, u celoj Srbiji upaljeni meteoalarmi: Oprez zbog ove dve opasne pojave, preti i olujni vetar!
Blic pre 30 minutajoš 9 povezanih

Novosadski, niški i kragujevački studenti u blokadi odložili akcije planirane za sredu
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp: Prirediću malo iznenađenje Rusiji; Moskva: Novo američko oružje Kijevu ne doprinosi miru
RTV pre 0 minutajoš 2 povezane

Šta su superćelijske oluje i zašto su sve češće u Srbiji? Meteorološkinja otkrila kada je moguć manji tornado
Mondo pre 15 minutajoš 2 povezane