Повезане вести

Богдановић открио тензије уочи трејда и детаљ који га одушевљава код Јокића

Богдановић открио тензије уочи трејда и детаљ који га одушевљава код Јокића

Спортске.нет 17.03.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић открио је детаље уочи прошломесечног трејда из Атланта Хокса у редове Лос Анђелес Клиперса, истакавши неизвесност и тензију која је трајала првих фебруарских дана, а… »
Богдановић распамећен партијама Јокића, открио непознате детаље трејда: Знао сам, али је то био шок

Богдановић распамећен партијама Јокића, открио непознате детаље трејда: Знао сам, али је то био шок

Нова 17.03.2025
Богдан Богдановић, кошаркаш Лос Анђелес Клиперса, појаснио је како је изгледао његов живот док се припремао да буде трејдован, али и чиме га толико фасцинира Никола Јокић. Капитен Србије је трејдован из Атланте у ЛА Клиперсе, а… »
Богдан Богдановић искрен: „Шок је свакако – Толико је нека тензија!“

Богдан Богдановић искрен: „Шок је свакако – Толико је нека тензија!“

Хот спорт 17.03.2025
Играчи немају право да се жале, јер су свесни да тимови имају пуно право да их трејдују у било ком моменту! Многе је изненадила вест да Богдан Богдановић напушта Атланту и сели се у Клиперсе. Како и сам каже, свестан је био да је… »
Богдановић: "Знао сам шта се дешава - и опет је био шок"

Богдановић: "Знао сам шта се дешава - и опет је био шок"

Б92 17.03.2025
Српски кошаркаш Богдан Богдановић објаснио је како је изгледао његов живот док се припремао да буде трејдован. Богдановић је пред крај прелазног рока трејдован из Атланта Хокса у Лос Анђелес Клиперсе. Очекивало се да Богдан… »

Вести дана »