Povezane vesti
"Mi smo heroji, spasili smo 200 ljudi, u vatri do poslednjeg trenutka" Evo kako je jedan od osumnjičenih u Kočanima reagovao…
Kurir pre 17 sati
Novinari su danas jednog od 23 osumnjičenih za požar u diskoteci "Puls" u Kočanima upitali da li se oseća, dok ga je policajac sprovodio. Makedonska televizija Sitel je objavila snimak onoga što je on odgovorio novinarima. - Ne osećamo se krivim, mi… »
"Spasili smo puno ljudi, ali ako smo krivi, neka nas zatvore": Osumnjičeni za požar u diskoteci u Kočanima
Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Jedan od 23 osumnjičene osobe za požar u diskoteci Puls u Kočanima rekao je novinarima da se ne oseća krivim, već smatra da su heroji jer pomogli u spasavanju 200 ljudi. "Ne osećamo se krivim, mi smo heroji, spasili smo 200 ljudi… »
"Ne osećam se krivim, mi smo heroji, spasili smo 200 ljudi": Jeziva izjava osumnjičenog za požar u Kočanima
Mondo pre 19 sati
Jedan od osumnjičenih za požar tvrdi da su heroji jer su spasili 200 ljudi. Jedan od 23 osumnjičene osobe za požar u diskoteci "Puls" u Kočanima rekao je novinarima da se ne oseća krivim, već smatra da su heroji jer pomogli u spašavanju 200 ljudi… »
"Ne osećam se krivim, mi smo heroji": Šok izjava jednog od osumnjičenih za požar u diskoteci u Kočanima: Spasili smo 200…
Blic pre 19 sati
Jedan od 23 osumnjičene osobe za požar u kočanskoj diskoteci "Puls" rekao je novinarima da se ne oseća krivim, već smatra da su heroji jer pomogli u spašavanju 200 ljudi. - Ne osećamo se krivim, mi smo heroji, spasili smo 200 ljudi. Ostao sam u… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 7 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 13 minutajoš 20 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih