Povezane vesti
Sanja Marinković zaljubljena do ušiju: Ovaj frajer je razlog zbog kog joj oči cakle
Story pre 1 dan
Otkako je stavila tačku na brak sa Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima sina, voditeljka Sanja Marinković striktna je u odluci da emotivni život sačuva od znatiželjne javnosti. Upravo zbog toga, jedna od najintrigantnijih tema za domaće medije jeste da… »
"Postoji neko zbog koga mi oči sijaju" Sanja Marinković od razvoda krije ljubavni život, sad sve priznala! Ponovo…
Kurir pre 17 sati
Nakon što se razvela od svog bivšeg supruga pre nekoliko godina, voditeljka Sanja Marinković je konačno otkrila da je ponovo zaljubljena. Iako pažljivo čuva svoj privatni život, otkriva da postoji muškarac koji joj donosi sreću i zbog kojeg joj… »
Sanja Marinković priznala da ima dečka: Voditeljka (50) godinama krila ljubavni život, sad sve otkrila
Mondo pre 19 sati
Voditeljka Sanja Marinković konačno je priznala da je zaljubljena nakon što se razvela pre nekoliko godina od supruga Aleksandra Uhrina. Voditeljka svoj ljubavni život čuva od očiju javnosti, ali priznaje da postoji muškarac zbog kojeg joj oči… »
Sanja Marinković priznala da ima misterioznog dečka: Prvi put nakon tajnog razvoda, ona nikad srećnija
Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Voditeljka emisije Magazin In, Sanja Marinković priznala je prvi put od razvoda, da ima novu ljubav. Ona je, iako posle razvoda vešto skriva svoj privatni život odlučila da progovorio o dečku, zbog kojeg joj se, kako kaže, ponovo… »
Sanja Marinković priznala da ima dečka: Ljubavni život krije kao zmija noge, a sad iznenadila: "Uvek imam nekog, srce mi…
Blic pre 21 sat
Voditeljka Sanja Marinković konačno je priznala da je zaljubljena nakon što se razvela pre nekoliko godina od supruga Aleksandra Uhrina. Ona svoj ljubavni život čuva od očiju javnosti, ali priznaje da postoji muškarac zbog kojeg joj oči sjaje. -… »
Vesti dana »

U Srbiji je danas Dan žalosti zbog velike tragedije na Severu Makedonije
Nova pre 31 minutajoš 46 povezanih

Studenti i građani pokušali da blokiraju novosadsku skupštinu uoči sednice
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 30 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih