Повезане вести
Умро муж Цеце Бојковић
Телеграф 17.03.2025
Препоручујемо. Славко Круљевић, супруг глумице Светлане Цеце Бојковић преминуо је у 75. години од опструкције плућа. Он се последњих дана опорављао до вирусне инфекције плућа, пише "Глориа". Глумица је уложила много љубави… »
Венчали се у њеном стану: Цеца Бојковић и Славко Круљевић имали су необичну свадбу, а због њега је глумица живела у…
Блиц 17.03.2025
Преминуо је Славко Круљевић, трећи супруг глумице Светлане Цеце Бојковић у 75. години. Вест је потврдила и глумица за Блиц. Како је рекла Цеца Бојковић за "Блиц", Круљевић се последњих дана опорављао од вирусне инфекције… »
Огласила се Цеца Бојковић после смрти мужа: Глумица неутешна: "Смлатио га је вирус, био је у болници"
Блиц 17.03.2025
Супруг глумице Светлане Цеце Бојковић Славко Круљевић преминуо је у 75. години живота, а она је сада за Блиц потврдила ову вест. Цеца нам је објаснила да је био болестан, као и да га је савладао вирус. - Славко јесте преминуо… »
Дом у који се уселила туга: У овом стану је Цеца Бојковић живела са супругом
Стори 17.03.2025
Славко Круиљевић, каријерни дипломата и супруг славне српске драмске уметнице Светлане Цеце Бојковић, преминуо је у 75. години у Београду од последица респираторне инфекције, пише Глориа. Истакнута драмска уметница била је у… »
Умро муж Цеце Бојковић: Славко Круљевић изгубио животну битку у 75. години
Блиц 17.03.2025
Славко Круљевић, супруг глумице Светлане Цеце Бојковић преминуо је у 75. години од опструкције плућа. Он се последњих дана опорављао до вирусне инфекције плућа. Глумица је уложила много љубави, времена и пажње како би… »
Цеци Бојковић преминуо муж након 14 година љубави: 3 пута се удавала, у другог се заљубила док је била у браку
Мондо 17.03.2025
Таман када је мислила да од љубави више нема ништа, десила јој се још једна невероватна љубавна прича. Супруг Светлане Цеце Бојковић, дипломата Славко Круљевић, преминуо је данас у 75. години услед вирусне инфекције плућа… »
Светлана Цеца Бојковић о смрти супруга: „Верујте да ни сама не знам како се све то десило“
Нова 17.03.2025
Супруг глумице Светлане Цеце Бојковић Славко Круљевић преминуо је у 75. години живота, а она је сада за Блиц потврдила ову вест. Цеца је објаснила да је био болестан, као и да га је савладао вирус. – Славко јесте преминуо, сада… »
Цеца Бојковић се огласила потврдила тужне вести "Ни сама не знам како, сад сам у великом хаосу"
Дневник 17.03.2025
Глумица Цеца Бојковић огласила се након вести да је преминуо њен супруг, Славко Круљевић. Она је потврдила тужну вест, те открила да је преминуо услед последица опаког вируса. - Славко јесте преминуо, сада сам у великом хаосу и… »
Преминуо муж Цеце Бојковић: Славко Круљевић изгубио животну битку у 75. години
Мондо 17.03.2025
Славко Круљевић, супруг глумице Светлане Цеце Бојковић преминуо је у 75. години од опструкције плућа. Он се последњих дана опорављао до вирусне инфекције плућа. Цеца Бојковић је уложила много љубави, времена и пажње како би… »
Умро муж Цеце Бојковић: Славко Круљевић изгубио животну битку у 75. години
Курир 17.03.2025
Бивши дипломата Славко Круљевић, супруг глумице Светлане Цеце Бојковић преминуо је у 75. години од опструкције плућа. Он се последњих дана опорављао до вирусне инфекције плућа. - Славко јесте преминуо, сада сам у великом хаосу… »
Преминуо муж Светлане Цеце Бојковић
Б92 17.03.2025
Супруг глумице Светлане Цеце Бојковић, Славко Круљевић преминуо је у 75. години од опструкције плућа. Славко Круљевић се последњих дана опорављао од вирусне инфекције плућа, преноси Блиц. Према наводима медија, глумица је… »
Неутешна Цеца Бојковић се огласила, потврдила тужне вести: "Ни сама не знам како, сад сам у великом хаосу"
Телеграф 17.03.2025
Препоручујемо. Глумица Цеца Бојковић огласила се након вести да је преминуо њен супруг, Славко Круљевић. Она је потврдила тужну вест, те открила да је преминуо услед последица опаког вируса. - Славко јесте преминуо, сада сам у… »
Једина фотографија са венчања Цеце Бојковић и Славка Круљевића
Стори 17.03.2025
Супруг Цеце Бојковић, дипломата Славко Круљевић, преминуо је у 75. години живота после вишемесечне борбе са плућном инфекцијом. Славко је био центар глумичиног света, поред ћерке Каје, због чега се последњих месеци потпуно… »
Преминуо супруг Светлане Цеце Бојковић
Нова 17.03.2025
Славко Круљевић, супруг глумице Светлане Цеце Бојковић преминуо је у 75. години од опструкције плућа. Он се последњих дана опорављао до вирусне инфекције плућа. Глумица је уложила много љубави, времена и пажње како би… »
Вести дана »
Брнабић одговорила Ђиласу на изјаву да се на НИС-у показује да се распала Вучићева спољна политика
Нови магазин пре 1 сатјош 176 повезаних
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 41 минутајош 23 повезане
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 46 минутајош 62 повезане
Приведена Федерика Могерини: Истрага о корупцији потреса врх европске дипломатије
НИН пре 3 сатајош 50 повезаних
Општа побуна у Бугарској: Грађани на улицама због корупције и буџета за 2026.
Недељник пре 6 сатијош 28 повезаних