Povezane vesti
„Iz dubokog sna probudili su me ženski krici…“: Vedrana Rudan se oglasila iz bolničke postelje
Nova 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan već duže vreme se bori sa opakom bolešću, a sada je podelila novi tekst na svoj blog. Vedrana Rudan je na svom blogu pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. Blog Vedrane Rudan prenosimo u… »
"Probudili su me jezivi ženski krici "mama", mislila sam da je san, nije bio..." Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: Tatu ne…
Kurir 17.03.2025
Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u bolničkom krevetu… »
"Iz dubokog sna probudili su me ženski krici...": Potresna ispovest Vedrane Rudan iz bolničke sobe na onkologiji
Blic 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini
BBC News pre 39 minutajoš 13 povezanih

Profil Donalda Trampa: Tajkun koji se ženio tri puta, nizao je skandal za skandalom, a sada su "ključevi" brutalnog rata u njegovim rukama
Blic pre 4 satijoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 3 satajoš 4 povezane

Dačić: "38 lica uhapšeno, povređeno 6 policajaca, demonstranti došli s namerom da povrede policajce"
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane