Povezane vesti
"Probudili su me jezivi ženski krici "mama", mislila sam da je san, nije bio..." Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: Tatu ne…
Kurir 17.03.2025
Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u bolničkom krevetu… »
„Iz dubokog sna probudili su me ženski krici…“: Vedrana Rudan se oglasila iz bolničke postelje
Nova 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan već duže vreme se bori sa opakom bolešću, a sada je podelila novi tekst na svoj blog. Vedrana Rudan je na svom blogu pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. Blog Vedrane Rudan prenosimo u… »
"Iz dubokog sna probudili su me ženski krici...": Potresna ispovest Vedrane Rudan iz bolničke sobe na onkologiji
Blic 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u… »
Vesti dana »

Ponovo vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Vreme pre 9 minutajoš 27 povezanih

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 16 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 55 minutajoš 10 povezanih

Marković: Amerika ne želi "Oluju" da proglasi za zločin, podseća je na njenu ulogu u Gazi
RTS pre 10 minutajoš 10 povezanih