Povezane vesti
„Iz dubokog sna probudili su me ženski krici…“: Vedrana Rudan se oglasila iz bolničke postelje
Nova 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan već duže vreme se bori sa opakom bolešću, a sada je podelila novi tekst na svoj blog. Vedrana Rudan je na svom blogu pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. Blog Vedrane Rudan prenosimo u… »
"Probudili su me jezivi ženski krici "mama", mislila sam da je san, nije bio..." Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: Tatu ne…
Kurir 17.03.2025
Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u bolničkom krevetu… »
"Iz dubokog sna probudili su me ženski krici...": Potresna ispovest Vedrane Rudan iz bolničke sobe na onkologiji
Blic 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 21. april: Nastavak zahlađenja uz intenzivnije padavine
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Na današnji dan: Umrli Nina Simon, Prins, Tven i papa Franja, Zelenski postao predsednik Ukrajine
Radio 021 pre 25 minutajoš 5 povezanih
ENERGETIKA: Sezona okončana, grejanje do 3. maja – po potrebi
Ritam grada Kg pre 35 minutajoš 2 povezane
Tramp potpisao memorandum kojim se nalaže širenje proizvodnje energenata u SAD
Blic pre 7 satijoš 1 povezana