Povezane vesti

"Probudili su me jezivi ženski krici "mama", mislila sam da je san, nije bio..." Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: Tatu ne…

"Probudili su me jezivi ženski krici "mama", mislila sam da je san, nije bio..." Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: Tatu ne…

Kurir 17.03.2025
Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u bolničkom krevetu… »
„Iz dubokog sna probudili su me ženski krici…“: Vedrana Rudan se oglasila iz bolničke postelje

„Iz dubokog sna probudili su me ženski krici…“: Vedrana Rudan se oglasila iz bolničke postelje

Nova 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan već duže vreme se bori sa opakom bolešću, a sada je podelila novi tekst na svoj blog. Vedrana Rudan je na svom blogu pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. Blog Vedrane Rudan prenosimo u… »
"Iz dubokog sna probudili su me ženski krici...": Potresna ispovest Vedrane Rudan iz bolničke sobe na onkologiji

"Iz dubokog sna probudili su me ženski krici...": Potresna ispovest Vedrane Rudan iz bolničke sobe na onkologiji

Blic 17.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa opakom bolešću, a sada se oglasila iz sa onkologije gde trenutno leži. Vedrana je na svom blogu sada pisala o ženi koja je dozivala majku u bolesničkoj sobi na onkologiji. - Iz dubokog sna, spavala sam u… »

Vesti dana »