Povezane vesti

Bili su nerazdvojni 14 godina, a sada je ostala sama: Preminuo muž Cece Bojković

Bili su nerazdvojni 14 godina, a sada je ostala sama: Preminuo muž Cece Bojković

Story 17.03.2025
Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je zdravstveno stanje Svetlane Bojković i njenog supruga Slavka Kruljevića ugroženo, stižu tužne vesti. Kako saznaje Gloria, suprug Cece Bojković preminuo je nakon višemesečne borbe sa plućnom… »
Ceca je bivšeg diplomatu zavolela 7 godina nakon smrti drugog muža: Sa Slavkom se venčala u stanu

Ceca je bivšeg diplomatu zavolela 7 godina nakon smrti drugog muža: Sa Slavkom se venčala u stanu

Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Suprug glumice Svetlane Cece Bojković, Slavko Kruljević, preminuo je u 75. godini usled opstrukcije pluća. Njihov brak trajao je od 2011. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Nakon što je Slavko proveo četiri godine… »
Ovo su simptomi bolesti od koje je iznenada u 75-oj godini preminuo muž Svetlane Bojković

Ovo su simptomi bolesti od koje je iznenada u 75-oj godini preminuo muž Svetlane Bojković

Svet & Skandal 17.03.2025
Muž Svetlane Bojković preminuo zbog infekcije pluća Glumica Svetlana Bojković danas je iznenada ostala bez supruga, diplomate Slavka Kruljevića. Muž Svetlane Bojković preminuo je usled virusne infekcije pluća. ATA images – Slavko jeste preminuo… »
"Ni sama ne znam kako se to desilo": Ceca Bojković se oglasila nakon smrti supruga (75)

"Ni sama ne znam kako se to desilo": Ceca Bojković se oglasila nakon smrti supruga (75)

Mondo 17.03.2025
Glumica je objasnila da je suprug bio bolestan. Suprug glumice Svetlane Cece Bojković Slavko Kruljević preminuo je u 75. godini. Ceca je objasnila da je bio bolestan, kao i da ga je savladao virus. "Slavko jeste preminuo, sada sam u velikom haosu i… »
Ovo je stan u kojem je Ceca Bojković živela sa pokojnim mužem: Dom glumice u centru Beograda odiše luksuzom: Stilski…

Ovo je stan u kojem je Ceca Bojković živela sa pokojnim mužem: Dom glumice u centru Beograda odiše luksuzom: Stilski…

Blic 17.03.2025
Suprug glumice Svetlane Cece Bojković, Slavko Kruljević preminuo je u 75. godini života, a glumica se oglasila nakon toga za "Blic". - Slavko jeste preminuo, sada sam u velikom haosu i završavam nešto oko administracije. U velikoj sam gužvi. U… »
Prijatelji ih stalno pozivali na večere, na kraju se venčali: Ko je bio Slavko Kruljević, treći muž Cece Bojković?

Prijatelji ih stalno pozivali na večere, na kraju se venčali: Ko je bio Slavko Kruljević, treći muž Cece Bojković?

Mondo 17.03.2025
Slavko Kruljević, suprug glumice Svetlane Cece Bojković preminuo je u 75. godini od opstrukcije pluća. Proslavljena srpska glumica Svetlana Bojković je jednom prilikom govorila o njihovom upoznavanju i ljubavi sa Slavkom Kruljevićem. "Njegovi… »

Vesti dana »