Povezane vesti

Njen nastup u pink haljini i hit "Hajde da ludujemo" svi znamo, ali njenu gorku sudbinu retko ko: Tajči bila žrtva nasilja: S…

Njen nastup u pink haljini i hit "Hajde da ludujemo" svi znamo, ali njenu gorku sudbinu retko ko: Tajči bila žrtva nasilja: S…

Kurir 17.03.2025
Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči. Naime, pevačica je veliku popularnost stekla krajem osamdesetih sa hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga… »
"Bila sam žrtva silovanja i mislila da je moja krivica": Tajči je otpevala hit "Hajde da ludujemo ove noći", a danas živi…

"Bila sam žrtva silovanja i mislila da je moja krivica": Tajči je otpevala hit "Hajde da ludujemo ove noći", a danas živi…

Blic 17.03.2025
Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči. Naime, Tajči je veliku popularnost stekla krajem osamdesetih sa hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga… »

Vesti dana »