Povezane vesti
“Sparingovao sam 5 puta s Đokovićem i bio je užasan svaki put”
Vesti online 17.03.2025
Žil Mari, francuski teniser koji je istovremeno i jutjuber, gostovao je u podkastu “Match Point” i tom prilikom nije imao baš lepe reči za Novaka Đokovića. Mari ima 33 godine, trenutno je 461. teniser sveta, a najbolji rang mu je 203. mesto. Šira javnost… »
"Đoković je bio užasan - svih pet puta"
B92 17.03.2025
Žil Mari, francuski teniser, nije birao reči kada je govorio o Novaku Đokoviću. Trenutno 461. teniser sveta je bio sparing partner srpskom teniseru u više navrata, ali ga za njega ne vežu lepe uspomene. "Na Rolan Garosu sam pet puta sparingovao sa… »
„Sparingovao sam 5 puta s Đokovićem i bio je užasan svaki put“
Sport klub 17.03.2025
Žil Mari, francuski teniser koji je istovremeno i jutjuber, gostovao je u podkastu "Match Point" i tom prilikom nije imao baš lepe reči za Novaka Đokovića. Mari ima 33 godine, trenutno je 461. teniser sveta, a najbolji rang mu je 203. mesto. Šira javnost… »
Vesti dana »

Novo upozorenje RHMZ: Pljuskovi, grad i olujni vetar danas, pratite hitna upozorenja
Euronews pre 57 minutajoš 29 povezanih

"Umotao ga je u ćebe i stavio pored puta": Potresna ispovest Nevenke kojoj su u "Oluji" ubili sina (12)
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih

(Video) "ponosan sam na Srbiju i njene neimare" Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom važnog infrastrukturnog projekta
Dnevnik pre 52 minutajoš 15 povezanih