Povezane vesti
"SP je pik sezone - imam velike ciljeve" VIDEO
B92 17.03.2025
Srspka atletičarka Adriana Vilagoš sumirala je utiske posle nove medalje koju je osvojila u disciplini bacanje koplja. Ona je na Kipru, u Nikoziji, uspela da dođe do zlatne medalje na Evropskom kupu bacača uz nacionalni rekord, a po povratku u Beograd… »
Ne bih uspela bez pomoći države: Vilagoš se vratila sa zlatom, najavljuje još više uspeha (video)
Večernje novosti 17.03.2025
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš osvojila je zlatnu medalju u bacanju koplja na Evropskom kupu bacača u Nikoziji. FOTO: Srpski atletski savez Vilagoš je u drugoj seriji bacila koplje 66,88 metara, što je najbolji rezultat na svetu ove godine i novi… »
Vilagoš: Na pravom sam putu
Sportski žurnal 17.03.2025
Evropski kup na Kipru mi je donelo veliko samopouzdanje, nisam bila blizu 70 metara, ali radiću na tome – skromno je rekla srpska atletičarka. Adriana Vilagoš je jednim hicem oborila nacionalni rekord i osvojila zlatnu medalju na Evropskom kupu u… »
Vesti dana »

Računi za struju do deset puta veći Građani zabrinuti, oglasili se iz EPS-a ovo je razlog
Dnevnik pre 4 satijoš 19 povezanih

Sud odgovorio Tužilaštvu u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih

Uživo Iran raketira izrael! Odzvanjaju sirene na severu zemlje, šok odluka ajatolaha Hamneija: Teheran zapretio blokiranjem "žile kucavice" celog sveta (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 162 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 18 satijoš 9 povezanih

U Evroligi od naredne sezone 20 klubova, Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence
RTV pre 51 minutajoš 15 povezanih