Povezane vesti
Jedan hteo da proda kravu zbog nje, a drugi nudio 10.000 evra za noć: Stanija (40) otkrila šta joj pišu muškarci
Mondo 17.03.2025
Stanija Dobrojević danas slavi 40. rođendan. Na Instagramu je objavila seriju provokativnih slika, ali i otkrila šta joj sve muškarci pišu. Starleta Stanija Dobrojević danas slavi 40. rođendan. Slavlje je upriličila i pratiocima na društvenim mrežama… »
"Nudili su mi: 10.000 evra da provedu noć sa mnom" Stanija Dobrojević o nepristojnim ponudama: "Prodali bi kravu da me imaju"
Blic 17.03.2025
Starleta Stanija Dobrojević priznala je da joj zbog provokativnih fotografija, po kojima je prepoznatljiva, često stižu nepristojne ponude. Stanija Dobrojević otkriva kako su joj jednom nudili ogromnu cifru novca, samo da provede veče sa njima. - Nudili… »
"Hteli su da prodaju kravu da bi bili sa mnom!" Stanija iskreno o odnosima s muškarcima: Nudili su mi 10.000 evra za...
Kurir 17.03.2025
Starleta Stanija Dobrojević priznala je da joj zbog provokativnih fotografija, po kojima je prepoznatljiva, često stižu nepristojne ponude i fotografije muških polnih organa, ali ističe da niko ne može da je kupi i da su priče o prostituciji potpuno… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 49 minutajoš 36 povezanih

Zvezda se zahvalila Poljacima zbog transparenta „Kosovo je Srbija“ /foto/
Sputnik pre 48 minutajoš 45 povezanih

Azijska tržišta: Indeksi rastu, analiziraju se najnovije Trumpove prijetnje
SEEbiz pre 1 satjoš 54 povezane

Ceo svet očekuje sastanak Putina i Trampa! Evo kada će se to destiti
Pravda pre 1 satjoš 33 povezane