Povezane vesti

Severna Makedonija nakon nezapamćene tragedije: Krvave šake i u Kočanima

Severna Makedonija nakon nezapamćene tragedije: Krvave šake i u Kočanima

Nova 17.03.2025
Građani Severne Makedonije počeli su proteste zbog 59 izgubljenih života u nezapamćenoj tragediji koja se dogodila u noći između subote i nedelje, u diskoteci u Kočanima. Zanimljivo je da se na protestima pojavila identična scenografija poput one… »
"Prijatelje i kolege sam nosio na rukama": Ispovest radnika obezbeđenja iz diskoteke u Kočanima osumnjičenog jer je puštao…

"Prijatelje i kolege sam nosio na rukama": Ispovest radnika obezbeđenja iz diskoteke u Kočanima osumnjičenog jer je puštao…

Kurir 17.03.2025
Stole Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u Kočanima u kojoj je stradalo 59 osoba, izjavio je da se ne oseća krivim. On je osumnjičen jer je unutra pustio maloletnike, što je protivzakonito. - Spasio sam sve koje sam mogao i jako mi je žao i… »
"Samo mi je žao što nisam svima mogao da pomognem": Oglasio se radnik obezbeđenja iz diskoteke smrti u Kočanima

"Samo mi je žao što nisam svima mogao da pomognem": Oglasio se radnik obezbeđenja iz diskoteke smrti u Kočanima

Mondo 17.03.2025
Stole Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls", oglasio se nakon privođenja zbog sumnje da je jedan od odgovornih za požar u kom je stradalo 59 osoba. Stole Boev je zaposlen kao radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u kojoj je izbio strašan požar… »
"Spasao sam sve koje sam mogao, žao mi je onih koje nisam" Radnik obezbeđenja diskoteke smrti u Kočanima zadržan u pritvoru

"Spasao sam sve koje sam mogao, žao mi je onih koje nisam" Radnik obezbeđenja diskoteke smrti u Kočanima zadržan u pritvoru

Večernje novosti 17.03.2025
STOLE Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u kojoj je stradalo 59 osoba, izjavio je večeras da se ne oseća krivim. Foto: Printskrin On je osumnjičen jer je unutra pustio maloletnike, što je protivzakonito. - Spasao sam sve koje sam mogao i… »
Održan protest u Kočanima zbog nezapamćene tragedije: Građani demolirali lokal vlasnika diskoteke VIDEO

Održan protest u Kočanima zbog nezapamćene tragedije: Građani demolirali lokal vlasnika diskoteke VIDEO

Nova 17.03.2025
Severna Makedonija proglasila je sedmodnevnu žalost odajući poštu nastradalima u nezapamćenoj tragediji na severu zemlje. Reporter N1 koji se nalazi u Kočnaima, mestu gde je tragično nastradalo 59 mladih u požaru u diskoteci, a više od 155… »
Tri devojke i mladić Na VMA stigla još 4 pacijenta iz Severne Makedonije

Tri devojke i mladić Na VMA stigla još 4 pacijenta iz Severne Makedonije

Dnevnik 17.03.2025
Na VMA su upravo stigla 4 pacijenta iz Severne Makedonije koja su teško povređena u požaru u Kočanima. Kako saznajemo, pacijenti su u stabilnom stanju. Jedan od pacijenata se malo više nagutao dima. Radi se o tri devojke (24 i 27 godina) i o mladiću… »
Uhapšen bivši ministar zbog tragedije u "diskoteci smrti": Poginulo 59 osoba, interventna mu stavila lisice na ruke

Uhapšen bivši ministar zbog tragedije u "diskoteci smrti": Poginulo 59 osoba, interventna mu stavila lisice na ruke

Mondo 17.03.2025
Bivši ministar ekonomije Severne Makedonije priveden je danas u Skoplju zbog tragedije u Kočanima kada je život izgubilo 59 osoba. Sumnja se da je izdata falsifikovana dozvola za rad diskoteci "Puls" u kojoj je poginulo 59 osoba dok je na čelu… »
Priveden bivši ministar ekonomije severne Makedonije Njegovi zaposleni falsifikovali dozvolu za rad diskoteke

Priveden bivši ministar ekonomije severne Makedonije Njegovi zaposleni falsifikovali dozvolu za rad diskoteke

Dnevnik 17.03.2025
Bivši ministar ekonomije Krešnik Bekteši priveden je u sud u Kočanima, koji treba da odluči da li će mu odrediti pritvor. Iz Skoplja su ga sproveli sa lisicama na rukama. Bekteši je jedan od 14 uhapšenih zbog tragedije u Kočanima, kao osoba koja… »
Novinarka Insajdera Nataša Mijušković: Kočani danas izgledaju kao Novi Sad 1. novembra (VIDEO)

Novinarka Insajdera Nataša Mijušković: Kočani danas izgledaju kao Novi Sad 1. novembra (VIDEO)

Insajder 17.03.2025
U požaru u diskoteci „Puls“ u Kočanima u subotu na nedelju stradalo je 55 osoba, a 155 je povređeno. Novinarka Insajdera Nataša Mijušković je u Severnoj Makedoniji i kaže da Kočani danas izgledaju kao Novi Sad 1. novembra prošle godine, da su… »
Slučaj požara u klubu u S. Makedoniji: Hapšenja, ostavka, sumnja na korupciju (VIDEO)

Slučaj požara u klubu u S. Makedoniji: Hapšenja, ostavka, sumnja na korupciju (VIDEO)

Insajder 17.03.2025
U moru loših vesti, region je za vikend zatekla još jedna - 59 ljudi je stradalo a 155-oro je povređeno kada je u nedelju u tri sata posle ponoći izbio požar u klubu u gradu Kočani u Severnoj Makedoniji. Istraga o uzroku požara je u toku, ali se… »
Bes i tuga u Kočanima

Bes i tuga u Kočanima

Vreme 17.03.2025
Građani Kočana, gde je tragično nastradalo 59 mladih u požaru u diskoteci, otišli su do firme koja je u vlasništvu osobe koja je rukovodila noćnim klubom u kojem je izbio požar, koju su zatim gađali kamenjem. U Kočanima, gde je tragično… »
"Moji bližnji su bili tamo, neki su povređeni a neki mrtvi" Kurir televizija u Kočanima, građani neutešni zbog velike…

"Moji bližnji su bili tamo, neki su povređeni a neki mrtvi" Kurir televizija u Kočanima, građani neutešni zbog velike…

Kurir 17.03.2025
Stravičan požar koji je izbio u nedelju nešto pre tri ujutru zatekao je 1.500 ljudi u diskoteci "Puls" u Kočanima u Severnoj Makedoniji. U buktinji je povređeno 155 ljudi, dok je najmanje 59 osoba nastradalo. Svedoci ukazuju da je postojao samo jedan… »
Bivšeg ministra sa lisicama na rukama sprovode na ispitivanje: Pogledajte snimak iz Skoplja

Bivšeg ministra sa lisicama na rukama sprovode na ispitivanje: Pogledajte snimak iz Skoplja

Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Danas popodne policija u Severnoj Makedoniji je iz Skoplja u Kočane sa lisicama na rukama dovela bivšeg ministra ekonomije Krešnika Bektešija, člana albanske partije DUI. On je jedan od 14 uhapšenih zbog tragedije u diskoteci Puls… »
Priveden bivši ministar! Njegovo ministarstvo odobrilo lažne dozvole diskoteci smrti u Severnoj Makedoniji u kojoj je…

Priveden bivši ministar! Njegovo ministarstvo odobrilo lažne dozvole diskoteci smrti u Severnoj Makedoniji u kojoj je…

Blic 17.03.2025
Krešnik Bekterši, bivši ministar za ekonomiju, priveden je u Severnoj Makedoniji nakon stravičnog požara u diskoteci koji je ovu zemlju zavio u crno. Krešnik Bekteši, iz albanske partije DUI, priveden je na ispitivanje u policijsku stanicu u… »

Vesti dana »

Trumpove uvećane carine na željezo i aluminij stupaju na snagu

Trumpove uvećane carine na željezo i aluminij stupaju na snagu

Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 14 povezanih
Letnje vrućine u čitavoj Srbiji

Letnje vrućine u čitavoj Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 37 minutajoš 21 povezana