Повезане вести

Северна Македонија након незапамћене трагедије: Крваве шаке и у Кочанима

Северна Македонија након незапамћене трагедије: Крваве шаке и у Кочанима

Нова 17.03.2025
Грађани Северне Македоније почели су протесте због 59 изгубљених живота у незапамћеној трагедији која се догодила у ноћи између суботе и недеље, у дискотеци у Кочанима. Занимљиво је да се на протестима појавила идентична… »
"Пријатеље и колеге сам носио на рукама": Исповест радника обезбеђења из дискотеке у Кочанима осумњиченог јер је пуштао…

"Пријатеље и колеге сам носио на рукама": Исповест радника обезбеђења из дискотеке у Кочанима осумњиченог јер је пуштао…

Курир 17.03.2025
Столе Боев, радник обезбеђења у дискотеци "Пулс" у Кочанима у којој је страдало 59 особа, изјавио је да се не осећа кривим. Он је осумњичен јер је унутра пустио малолетнике, што је противзаконито. - Спасио сам све које сам… »
"Само ми је жао што нисам свима могао да помогнем": Огласио се радник обезбеђења из дискотеке смрти у Кочанима

"Само ми је жао што нисам свима могао да помогнем": Огласио се радник обезбеђења из дискотеке смрти у Кочанима

Мондо 17.03.2025
Столе Боев, радник обезбеђења у дискотеци "Пулс", огласио се након привођења због сумње да је један од одговорних за пожар у ком је страдало 59 особа. Столе Боев је запослен као радник обезбеђења у дискотеци "Пулс" у којој је… »
"Спасао сам све које сам могао, жао ми је оних које нисам" Радник обезбеђења дискотеке смрти у Кочанима задржан у притвору

"Спасао сам све које сам могао, жао ми је оних које нисам" Радник обезбеђења дискотеке смрти у Кочанима задржан у притвору

Вечерње новости 17.03.2025
СТОЛЕ Боев, радник обезбеђења у дискотеци "Пулс" у којој је страдало 59 особа, изјавио је вечерас да се не осећа кривим. Фото: Принтскрин Он је осумњичен јер је унутра пустио малолетнике, што је противзаконито. - Спасао сам све… »
Одржан протест у Кочанима због незапамћене трагедије: Грађани демолирали локал власника дискотеке ВИДЕО

Одржан протест у Кочанима због незапамћене трагедије: Грађани демолирали локал власника дискотеке ВИДЕО

Нова 17.03.2025
Северна Македонија прогласила је седмодневну жалост одајући пошту настрадалима у незапамћеној трагедији на северу земље. Репортер Н1 који се налази у Кочнаима, месту где је трагично настрадало 59 младих у пожару у дискотеци, а… »
Три девојке и младић На ВМА стигла још 4 пацијента из Северне Македоније

Три девојке и младић На ВМА стигла још 4 пацијента из Северне Македоније

Дневник 17.03.2025
На ВМА су управо стигла 4 пацијента из Северне Македоније која су тешко повређена у пожару у Кочанима. Како сазнајемо, пацијенти су у стабилном стању. Један од пацијената се мало више нагутао дима. Ради се о три девојке (24 и 27… »
Ухапшен бивши министар због трагедије у "дискотеци смрти": Погинуло 59 особа, интервентна му ставила лисице на руке

Ухапшен бивши министар због трагедије у "дискотеци смрти": Погинуло 59 особа, интервентна му ставила лисице на руке

Мондо 17.03.2025
Бивши министар економије Северне Македоније приведен је данас у Скопљу због трагедије у Кочанима када је живот изгубило 59 особа. Сумња се да је издата фалсификована дозвола за рад дискотеци "Пулс" у којој је погинуло 59 особа… »
Приведен бивши министар економије северне Македоније Његови запослени фалсификовали дозволу за рад дискотеке

Приведен бивши министар економије северне Македоније Његови запослени фалсификовали дозволу за рад дискотеке

Дневник 17.03.2025
Бивши министар економије Крешник Бектеши приведен је у суд у Кочанима, који треба да одлучи да ли ће му одредити притвор. Из Скопља су га спровели са лисицама на рукама. Бектеши је један од 14 ухапшених због трагедије у… »
Новинарка Инсајдера Наташа Мијушковић: Кочани данас изгледају као Нови Сад 1. новембра (ВИДЕО)

Новинарка Инсајдера Наташа Мијушковић: Кочани данас изгледају као Нови Сад 1. новембра (ВИДЕО)

Инсајдер 17.03.2025
У пожару у дискотеци „Пулс“ у Кочанима у суботу на недељу страдало је 55 особа, а 155 је повређено. Новинарка Инсајдера Наташа Мијушковић је у Северној Македонији и каже да Кочани данас изгледају као Нови Сад 1. новембра прошле… »
Случај пожара у клубу у С. Македонији: Хапшења, оставка, сумња на корупцију (ВИДЕО)

Случај пожара у клубу у С. Македонији: Хапшења, оставка, сумња на корупцију (ВИДЕО)

Инсајдер 17.03.2025
У мору лоших вести, регион је за викенд затекла још једна - 59 људи је страдало а 155-оро је повређено када је у недељу у три сата после поноћи избио пожар у клубу у граду Кочани у Северној Македонији. Истрага о узроку пожара… »
Бес и туга у Кочанима

Бес и туга у Кочанима

Време 17.03.2025
Грађани Кочана, где је трагично настрадало 59 младих у пожару у дискотеци, отишли су до фирме која је у власништву особе која је руководила ноћним клубом у којем је избио пожар, коју су затим гађали камењем. У Кочанима, где је… »
"Моји ближњи су били тамо, неки су повређени а неки мртви" Курир телевизија у Кочанима, грађани неутешни због велике…

"Моји ближњи су били тамо, неки су повређени а неки мртви" Курир телевизија у Кочанима, грађани неутешни због велике…

Курир 17.03.2025
Стравичан пожар који је избио у недељу нешто пре три ујутру затекао је 1.500 људи у дискотеци "Пулс" у Кочанима у Северној Македонији. У буктињи је повређено 155 људи, док је најмање 59 особа настрадало. Сведоци указују да… »
Бившег министра са лисицама на рукама спроводе на испитивање: Погледајте снимак из Скопља

Бившег министра са лисицама на рукама спроводе на испитивање: Погледајте снимак из Скопља

Телеграф 17.03.2025
Препоручујемо. Данас поподне полиција у Северној Македонији је из Скопља у Кочане са лисицама на рукама довела бившег министра економије Крешника Бектешија, члана албанске партије ДУИ. Он је један од 14 ухапшених због трагедије… »
Приведен бивши министар! Његово министарство одобрило лажне дозволе дискотеци смрти у Северној Македонији у којој је страдало…

Приведен бивши министар! Његово министарство одобрило лажне дозволе дискотеци смрти у Северној Македонији у којој је страдало…

Блиц 17.03.2025
Крешник Бектерши, бивши министар за економију, приведен је у Северној Македонији након стравичног пожара у дискотеци који је ову земљу завио у црно. Крешник Бектеши, из албанске партије ДУИ, приведен је на испитивање у… »

Вести дана »