Повезане вести
Северна Македонија након незапамћене трагедије: Крваве шаке и у Кочанима
Нова 17.03.2025
Грађани Северне Македоније почели су протесте због 59 изгубљених живота у незапамћеној трагедији која се догодила у ноћи између суботе и недеље, у дискотеци у Кочанима. Занимљиво је да се на протестима појавила идентична… »
"Пријатеље и колеге сам носио на рукама": Исповест радника обезбеђења из дискотеке у Кочанима осумњиченог јер је пуштао…
Курир 17.03.2025
Столе Боев, радник обезбеђења у дискотеци "Пулс" у Кочанима у којој је страдало 59 особа, изјавио је да се не осећа кривим. Он је осумњичен јер је унутра пустио малолетнике, што је противзаконито. - Спасио сам све које сам… »
"Само ми је жао што нисам свима могао да помогнем": Огласио се радник обезбеђења из дискотеке смрти у Кочанима
Мондо 17.03.2025
Столе Боев, радник обезбеђења у дискотеци "Пулс", огласио се након привођења због сумње да је један од одговорних за пожар у ком је страдало 59 особа. Столе Боев је запослен као радник обезбеђења у дискотеци "Пулс" у којој је… »
"Спасао сам све које сам могао, жао ми је оних које нисам" Радник обезбеђења дискотеке смрти у Кочанима задржан у притвору
Вечерње новости 17.03.2025
СТОЛЕ Боев, радник обезбеђења у дискотеци "Пулс" у којој је страдало 59 особа, изјавио је вечерас да се не осећа кривим. Фото: Принтскрин Он је осумњичен јер је унутра пустио малолетнике, што је противзаконито. - Спасао сам све… »
Одржан протест у Кочанима због незапамћене трагедије: Грађани демолирали локал власника дискотеке ВИДЕО
Нова 17.03.2025
Северна Македонија прогласила је седмодневну жалост одајући пошту настрадалима у незапамћеној трагедији на северу земље. Репортер Н1 који се налази у Кочнаима, месту где је трагично настрадало 59 младих у пожару у дискотеци, а… »
Три девојке и младић На ВМА стигла још 4 пацијента из Северне Македоније
Дневник 17.03.2025
На ВМА су управо стигла 4 пацијента из Северне Македоније која су тешко повређена у пожару у Кочанима. Како сазнајемо, пацијенти су у стабилном стању. Један од пацијената се мало више нагутао дима. Ради се о три девојке (24 и 27… »
Ухапшен бивши министар због трагедије у "дискотеци смрти": Погинуло 59 особа, интервентна му ставила лисице на руке
Мондо 17.03.2025
Бивши министар економије Северне Македоније приведен је данас у Скопљу због трагедије у Кочанима када је живот изгубило 59 особа. Сумња се да је издата фалсификована дозвола за рад дискотеци "Пулс" у којој је погинуло 59 особа… »
Приведен бивши министар економије северне Македоније Његови запослени фалсификовали дозволу за рад дискотеке
Дневник 17.03.2025
Бивши министар економије Крешник Бектеши приведен је у суд у Кочанима, који треба да одлучи да ли ће му одредити притвор. Из Скопља су га спровели са лисицама на рукама. Бектеши је један од 14 ухапшених због трагедије у… »
Новинарка Инсајдера Наташа Мијушковић: Кочани данас изгледају као Нови Сад 1. новембра (ВИДЕО)
Инсајдер 17.03.2025
У пожару у дискотеци „Пулс“ у Кочанима у суботу на недељу страдало је 55 особа, а 155 је повређено. Новинарка Инсајдера Наташа Мијушковић је у Северној Македонији и каже да Кочани данас изгледају као Нови Сад 1. новембра прошле… »
Случај пожара у клубу у С. Македонији: Хапшења, оставка, сумња на корупцију (ВИДЕО)
Инсајдер 17.03.2025
У мору лоших вести, регион је за викенд затекла још једна - 59 људи је страдало а 155-оро је повређено када је у недељу у три сата после поноћи избио пожар у клубу у граду Кочани у Северној Македонији. Истрага о узроку пожара… »
Бес и туга у Кочанима
Време 17.03.2025
Грађани Кочана, где је трагично настрадало 59 младих у пожару у дискотеци, отишли су до фирме која је у власништву особе која је руководила ноћним клубом у којем је избио пожар, коју су затим гађали камењем. У Кочанима, где је… »
"Моји ближњи су били тамо, неки су повређени а неки мртви" Курир телевизија у Кочанима, грађани неутешни због велике…
Курир 17.03.2025
Стравичан пожар који је избио у недељу нешто пре три ујутру затекао је 1.500 људи у дискотеци "Пулс" у Кочанима у Северној Македонији. У буктињи је повређено 155 људи, док је најмање 59 особа настрадало. Сведоци указују да… »
Бившег министра са лисицама на рукама спроводе на испитивање: Погледајте снимак из Скопља
Телеграф 17.03.2025
Препоручујемо. Данас поподне полиција у Северној Македонији је из Скопља у Кочане са лисицама на рукама довела бившег министра економије Крешника Бектешија, члана албанске партије ДУИ. Он је један од 14 ухапшених због трагедије… »
Приведен бивши министар! Његово министарство одобрило лажне дозволе дискотеци смрти у Северној Македонији у којој је страдало…
Блиц 17.03.2025
Крешник Бектерши, бивши министар за економију, приведен је у Северној Македонији након стравичног пожара у дискотеци који је ову земљу завио у црно. Крешник Бектеши, из албанске партије ДУИ, приведен је на испитивање у… »
Вести дана »
(Видео) Путин уживо на телевизији објавио мете осветничког напада! Збрисаће целу владину четврт, на нишану Зеленски, амбасаде Немачке и САД
Блиц пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић Хандановић: Незадовољни смо предлогом МОЛ-а, али настављамо преговоре
Радио сто плус пре 5 сатијош 31 повезана
Земље чланице ЕУ одржале хитан састанак поводом избијања хантавируса на крузеру смрти! Ово су следећи кораци Европе: "Сви су укључени!" (фото)
Блиц пре 1 сатјош 61 повезана
Пезешкијан тврди да је разговарао са Моџтабом Хамнеијем; ИДФ: Убијен командант Хезболаха
РТС пре 2 сатајош 31 повезана