Povezane vesti

S. Makedonija: Kritično 45 ljudi, studenti i građani odali počast stradalima

S. Makedonija: Kritično 45 ljudi, studenti i građani odali počast stradalima

Bloomberg Adria pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji proglašena je sedmodnevna žalost zbog tragedije u diskoteci "Puls" u Kočanima u kojoj je život izgubilo 59 ljudi, a 162 ih je povređeno. Građani su nakon ovog tragičnog događaja izašli na ulice kako bi odali počast… »
"Samo mi je žao što nisam svima mogao da pomognem": Oglasio se radnik obezbeđenja iz diskoteke smrti u Kočanima

"Samo mi je žao što nisam svima mogao da pomognem": Oglasio se radnik obezbeđenja iz diskoteke smrti u Kočanima

Mondo pre 1 dan
Stole Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls", oglasio se nakon privođenja zbog sumnje da je jedan od odgovornih za požar u kom je stradalo 59 osoba. Stole Boev je zaposlen kao radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u kojoj je izbio strašan požar… »
"Prijatelje i kolege sam nosio na rukama": Ispovest radnika obezbeđenja iz diskoteke u Kočanima osumnjičenog jer je puštao…

"Prijatelje i kolege sam nosio na rukama": Ispovest radnika obezbeđenja iz diskoteke u Kočanima osumnjičenog jer je puštao…

Kurir pre 1 dan
Stole Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u Kočanima u kojoj je stradalo 59 osoba, izjavio je da se ne oseća krivim. On je osumnjičen jer je unutra pustio maloletnike, što je protivzakonito. - Spasio sam sve koje sam mogao i jako mi je žao i… »
Severna Makedonija nakon nezapamćene tragedije: Krvave šake i u Kočanima

Severna Makedonija nakon nezapamćene tragedije: Krvave šake i u Kočanima

Nova pre 24 sata
Građani Severne Makedonije počeli su proteste zbog 59 izgubljenih života u nezapamćenoj tragediji koja se dogodila u noći između subote i nedelje, u diskoteci u Kočanima. Zanimljivo je da se na protestima pojavila identična scenografija poput one… »
"Spasao sam sve koje sam mogao, žao mi je onih koje nisam" Radnik obezbeđenja diskoteke smrti u Kočanima zadržan u pritvoru

"Spasao sam sve koje sam mogao, žao mi je onih koje nisam" Radnik obezbeđenja diskoteke smrti u Kočanima zadržan u pritvoru

Večernje novosti pre 1 dan
STOLE Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u kojoj je stradalo 59 osoba, izjavio je večeras da se ne oseća krivim. Foto: Printskrin On je osumnjičen jer je unutra pustio maloletnike, što je protivzakonito. - Spasao sam sve koje sam mogao i… »
Priveden bivši ministar ekonomije severne Makedonije Njegovi zaposleni falsifikovali dozvolu za rad diskoteke

Priveden bivši ministar ekonomije severne Makedonije Njegovi zaposleni falsifikovali dozvolu za rad diskoteke

Dnevnik pre 1 dan
Bivši ministar ekonomije Krešnik Bekteši priveden je u sud u Kočanima, koji treba da odluči da li će mu odrediti pritvor. Iz Skoplja su ga sproveli sa lisicama na rukama. Bekteši je jedan od 14 uhapšenih zbog tragedije u Kočanima, kao osoba koja… »
Uhapšen bivši ministar zbog tragedije u "diskoteci smrti": Poginulo 59 osoba, interventna mu stavila lisice na ruke

Uhapšen bivši ministar zbog tragedije u "diskoteci smrti": Poginulo 59 osoba, interventna mu stavila lisice na ruke

Mondo pre 1 dan
Bivši ministar ekonomije Severne Makedonije priveden je danas u Skoplju zbog tragedije u Kočanima kada je život izgubilo 59 osoba. Sumnja se da je izdata falsifikovana dozvola za rad diskoteci "Puls" u kojoj je poginulo 59 osoba dok je na čelu… »
Tri devojke i mladić Na VMA stigla još 4 pacijenta iz Severne Makedonije

Tri devojke i mladić Na VMA stigla još 4 pacijenta iz Severne Makedonije

Dnevnik pre 1 dan
Na VMA su upravo stigla 4 pacijenta iz Severne Makedonije koja su teško povređena u požaru u Kočanima. Kako saznajemo, pacijenti su u stabilnom stanju. Jedan od pacijenata se malo više nagutao dima. Radi se o tri devojke (24 i 27 godina) i o mladiću… »
Održan protest u Kočanima zbog nezapamćene tragedije: Građani demolirali lokal vlasnika diskoteke VIDEO

Održan protest u Kočanima zbog nezapamćene tragedije: Građani demolirali lokal vlasnika diskoteke VIDEO

Nova pre 1 dan
Severna Makedonija proglasila je sedmodnevnu žalost odajući poštu nastradalima u nezapamćenoj tragediji na severu zemlje. Reporter N1 koji se nalazi u Kočnaima, mestu gde je tragično nastradalo 59 mladih u požaru u diskoteci, a više od 155… »
Slučaj požara u klubu u S. Makedoniji: Hapšenja, ostavka, sumnja na korupciju (VIDEO)

Slučaj požara u klubu u S. Makedoniji: Hapšenja, ostavka, sumnja na korupciju (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
U moru loših vesti, region je za vikend zatekla još jedna - 59 ljudi je stradalo a 155-oro je povređeno kada je u nedelju u tri sata posle ponoći izbio požar u klubu u gradu Kočani u Severnoj Makedoniji. Istraga o uzroku požara je u toku, ali se… »
Novinarka Insajdera Nataša Mijušković: Kočani danas izgledaju kao Novi Sad 1. novembra (VIDEO)

Novinarka Insajdera Nataša Mijušković: Kočani danas izgledaju kao Novi Sad 1. novembra (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
U požaru u diskoteci „Puls“ u Kočanima u subotu na nedelju stradalo je 55 osoba, a 155 je povređeno. Novinarka Insajdera Nataša Mijušković je u Severnoj Makedoniji i kaže da Kočani danas izgledaju kao Novi Sad 1. novembra prošle godine, da su… »
Bes i tuga u Kočanima

Bes i tuga u Kočanima

Vreme pre 1 dan
Građani Kočana, gde je tragično nastradalo 59 mladih u požaru u diskoteci, otišli su do firme koja je u vlasništvu osobe koja je rukovodila noćnim klubom u kojem je izbio požar, koju su zatim gađali kamenjem. U Kočanima, gde je tragično… »
"Moji bližnji su bili tamo, neki su povređeni a neki mrtvi" Kurir televizija u Kočanima, građani neutešni zbog velike…

"Moji bližnji su bili tamo, neki su povređeni a neki mrtvi" Kurir televizija u Kočanima, građani neutešni zbog velike…

Kurir pre 1 dan
Stravičan požar koji je izbio u nedelju nešto pre tri ujutru zatekao je 1.500 ljudi u diskoteci "Puls" u Kočanima u Severnoj Makedoniji. U buktinji je povređeno 155 ljudi, dok je najmanje 59 osoba nastradalo. Svedoci ukazuju da je postojao samo jedan… »
Bivšeg ministra sa lisicama na rukama sprovode na ispitivanje: Pogledajte snimak iz Skoplja

Bivšeg ministra sa lisicama na rukama sprovode na ispitivanje: Pogledajte snimak iz Skoplja

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Danas popodne policija u Severnoj Makedoniji je iz Skoplja u Kočane sa lisicama na rukama dovela bivšeg ministra ekonomije Krešnika Bektešija, člana albanske partije DUI. On je jedan od 14 uhapšenih zbog tragedije u diskoteci Puls… »
Priveden bivši ministar! Njegovo ministarstvo odobrilo lažne dozvole diskoteci smrti u Severnoj Makedoniji u kojoj je…

Priveden bivši ministar! Njegovo ministarstvo odobrilo lažne dozvole diskoteci smrti u Severnoj Makedoniji u kojoj je…

Blic pre 1 dan
Krešnik Bekterši, bivši ministar za ekonomiju, priveden je u Severnoj Makedoniji nakon stravičnog požara u diskoteci koji je ovu zemlju zavio u crno. Krešnik Bekteši, iz albanske partije DUI, priveden je na ispitivanje u policijsku stanicu u… »

Vesti dana »