Повезане вести
Иван после повратка у Партизан: Нисам оставио већи траг у црно-белом дресу, тако да ми је сада много драго да сам се вратио
Спортски журнал 17.03.2025
Немамо много времена ни утакмица до краја првенства, зато је важно да сваки дан искористимо максимално, с пуном озбиљношћу, фокусирани искључиво на труд и рад - рекао је Радовановић. Омладинска селекција Фудбалског клуба… »
Радовановић поносан због повратка у Партизан: "Остварио ми се сан"
Спортске.нет 17.03.2025
Иван Радовановић је и званично представљен као нови тренер омладинског тима Партизана. Бивши репрезентативац Србије није оставио дубок траг у сениорском тиму Парног ваљка за који је одиграо свега две званичне утакмице, али је… »
Званично: Партизан представио Радовановића као новог тренера омладинаца!
Хот спорт 17.03.2025
Омладинска селекција Фудбалског клуба Партизан од данас има новог шефа стручног штаба, а то је Иван Радовановић који ће на тој функцији дебитовати у дуелу против Бродарца, 29. марта. Бивши репрезентативац Србије није оставио… »
Иван Радовановић се вратио у Партизан: "Остварио ми се сан"
Дневник 17.03.2025
Омладинска селекција Фудбалског клуба Партизан има новог шефа стручног штаба, а то је Иван Радовановић који ће на тој функцији дебитовати у дуелу против Бродарца, 29. марта. Бивши репрезентативац Србије није оставио дубок траг у… »
Отишао из Партизана као дете, вратио се после две деценије: "Нисам оставио траг у Хумској, сад сам опет ту"
Мондо 17.03.2025
Иван Радовановић поново је у Хумској и преузео је црно-беле омладинце. Бивши репрезентативац Србије Иван Радовановић нови је тренер омладинаца Партизана. Он је доведен на клупу након одласка Милана "Лоле" Смиљанића због лоших… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане

"Нисам желео узалудан састанак": Трамп открио зашто одлаже разговоре са Путином у Будимпешти
Еуроневс пре 2 сатајош 4 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана