Povezane vesti
Reči supruge tragično nastradalog tošeta kidaju dušu: "Kada me naš anđeo bude pitao gde je moj otac..." Slavio rođenje deteta…
Kurir 17.03.2025
Toše Bogdanov (30) iz Kočana, jedan je od 59 nastradalih žrtava u požaru koji je izbio u diskoteci "Puls" u noći između subote i nedelje. Toše je te večeri želeo sa društvom da proslavi rođenje sina, kome se toliko radovao. Nažalost, veselje se u… »
Oglasila se žena Tošeta koji je poginuo slaveći rođenje sina: "Kad me bude pitao gde je tata, reći ću..."
Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Supruga Toše Bogdanova (30), koji je nastradao u požaru u diskoteci u Kočanima dok je slavio rođene sina, potresnim rečima se oprostila od supruga. "Kada smo sve prevazišli, kada smo dobili šta smo želeli... Naša ljubav je poprimila oblik… »
Vesti dana »

Vidovdanski šumovi u SNS-u: Brnabić kaže da nema kontramitinga, Vučević kaže da još nije odlučeno
Radio 021 pre 25 minutajoš 18 povezanih

Protest zborova građana u Novom Sadu, traže raspisivanje izbora za savete mesnih zajednica
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

“Pobunjeni univerzitet” nastavlja blokadu Vlade Srbije: Profesori i studenti ne odustaju do ispunjenja zahteva
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih

Frans pres: Srbija zajmi 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da finansira svoje Rafale
Radio sto plus pre 1 satjoš 7 povezanih

Netanjahu o atentatu na hamneia: Ubistvo iranskog vođe bi okončalo, a ne eskaliralo sukob
Večernje novosti pre 1 satjoš 37 povezanih