Povezane vesti
"Ta žena je ljiga,ološ, jurila je karijeru i frajere, cela familija je pljuje" Svađa poznate pevačice i njenog rođaka se i…
Blic 17.03.2025
Učesnik "Zadruge 7 Elita", Uroš Stanić, rođak Jelene Galonić iz grupe "Zana", izneo je skandalozne tvrdnje o pevačici. - Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane je pevačica iz grupe "Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja… »
Šok ispovest unuka pevačice iz grupe "Zana": Ta žena je ljiga i ološ, jurila je frajere... Oglasila se i ona: Žao mi je što su…
Kurir 17.03.2025
Učesnik "Zadruge 7 Elita", Uroš Stanić, rođak Jelene Galonić iz grupe "Zana", izneo je skandalozne tvrdnje o pevačici. - Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane je pevačica iz grupe "Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. jun: Danas promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

“Ne dozvolimo im da uđu u skupštinu, ne dozvolimo im da nas više lažu i kradu“: Građani i studenti proglasili blokadu novosadskog parlamenta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Pucao na policiju I prostorije SNS: Oglasio se MUP povodom incidenta u Vrnjačkoj Banji: Uhapšen muškarac (36)
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Svetski lideri na samitu G7 u Kanadi o sukobu Izraela i Irana, carinama i o Ukrajini
Politika pre 5 satijoš 4 povezane

(Video) Kako da prepoznate lažne policajce: Građani imaju pravo da legitimišu pripadnike MUP-a, evo šta kaže zakon
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana