Povezane vesti

Afera "zvučni top" je morala biti izmišljena, ali zašto?! Posle međusobne tuče, izmislili Vorteks. Srbija još pamti…

Afera "zvučni top" je morala biti izmišljena, ali zašto?! Posle međusobne tuče, izmislili Vorteks. Srbija još pamti…

Kurir pre 1 dan
Podsetili smo već danas u jednom od tekstova da je polovina svake kriminalističke zagonetke rešena kad se odgovori na pitanje ko izvlači korist iz počinjenog dela. U skladu sa onom narodnom da „šupalj panj sam zveči“, večeras smo dobili… »
CRTA: Eksperti tvrde da su prepoznali "vorteks"; Vučić: To u Srbiji niko nema, niti je ikada imao

CRTA: Eksperti tvrde da su prepoznali "vorteks"; Vučić: To u Srbiji niko nema, niti je ikada imao

RTS pre 1 dan
Snimci koje su dostavili aktivisti iz Srbije ukazuju da je na protestima u subotu upotrebljen "Vortex Ring Gun" ili "Vortex Cannon", objavili su eksperti organizacije "Earshot", prenela je CRTA. Predsednik Aleksandar Vučić ponovo je odbacio optužbe i… »
„Crta nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'“ Vučić: Izmišljotina je da su korišćeni neki zvučni, nadzvučni…

„Crta nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'“ Vučić: Izmišljotina je da su korišćeni neki zvučni, nadzvučni…

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da tokom protesta u subotu nije korišćen nikakav zvučni top, ističući da je u pitanju velika laž. CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i… »
Vučić: CRTA nas je u potpunosti "raskrinkala", a sutra razotkrivam ja njih i druge učesnike obojene revolucije

Vučić: CRTA nas je u potpunosti "raskrinkala", a sutra razotkrivam ja njih i druge učesnike obojene revolucije

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da tokom protesta u subotu nije korišćen nikakav zvučni top, ističući da je u pitanju velika laž. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge… »
"Kada nemate ideju, onda izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu" Vučić: Alal im vera, "raskrinkali" su…

"Kada nemate ideju, onda izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu" Vučić: Alal im vera, "raskrinkali" su…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-porukom na svom zvaničnom Instagram nalogu. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike obojene revolucije u Srbiji. Utorak 18. mart, TV… »
Vučič: Kada nemate plan i program, počnete da izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu

Vučič: Kada nemate plan i program, počnete da izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je najnoviji snimak u kojem je najavio svoje sutrašnje gostovanje na TV Pink. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike obojene… »

Vesti dana »