Povezane vesti
CRTA: Eksperti tvrde da su prepoznali "vorteks"; Vučić: To u Srbiji niko nema, niti je ikada imao
RTS 17.03.2025
Snimci koje su dostavili aktivisti iz Srbije ukazuju da je na protestima u subotu upotrebljen "Vortex Ring Gun" ili "Vortex Cannon", objavili su eksperti organizacije "Earshot", prenela je CRTA. Predsednik Aleksandar Vučić ponovo je odbacio optužbe i… »
Afera "zvučni top" je morala biti izmišljena, ali zašto?! Posle međusobne tuče, izmislili Vorteks. Srbija još pamti račak i…
Kurir 17.03.2025
Podsetili smo već danas u jednom od tekstova da je polovina svake kriminalističke zagonetke rešena kad se odgovori na pitanje ko izvlači korist iz počinjenog dela. U skladu sa onom narodnom da „šupalj panj sam zveči“, večeras smo dobili odgovor na… »
„Crta nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'“ Vučić: Izmišljotina je da su korišćeni neki zvučni, nadzvučni topovi Sutra ja…
Dnevnik 17.03.2025
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da tokom protesta u subotu nije korišćen nikakav zvučni top, ističući da je u pitanju velika laž. CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge… »
Vučić: CRTA nas je u potpunosti "raskrinkala", a sutra razotkrivam ja njih i druge učesnike obojene revolucije
Euronews 17.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da tokom protesta u subotu nije korišćen nikakav zvučni top, ističući da je u pitanju velika laž. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike… »
"Kada nemate ideju, onda izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu" Vučić: Alal im vera, "raskrinkali" su nas…
Kurir 17.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-porukom na svom zvaničnom Instagram nalogu. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike obojene revolucije u Srbiji. Utorak 18. mart, TV Pink"… »
Vučič: Kada nemate plan i program, počnete da izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu
Telegraf 17.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je najnoviji snimak u kojem je najavio svoje sutrašnje gostovanje na TV Pink. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike obojene revolucije… »
Vesti dana »

(BLOG) U Skupštini žestoka rasprava o Zakonu o javnim medijskim servisima
N1 Info pre 14 minutajoš 23 povezane

NEDELJNI IZVEŠTAJ POLICIJE: Kontrolisana 992 vozača, sankcionisano 269 prekršaja
Pirotske vesti pre 13 minutajoš 21 povezana

Predsednica EK izraelskom premijeru: Diplomatija najbolje rešenje sukoba sa Iranom
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Peskov: Rusija je spremna da pomogne u rešavanju sukoba između Izraela i Irana
RTV pre 24 minutajoš 68 povezanih