Povezane vesti
Afera "zvučni top" je morala biti izmišljena, ali zašto?! Posle međusobne tuče, izmislili Vorteks. Srbija još pamti…
Kurir pre 1 dan
Podsetili smo već danas u jednom od tekstova da je polovina svake kriminalističke zagonetke rešena kad se odgovori na pitanje ko izvlači korist iz počinjenog dela. U skladu sa onom narodnom da „šupalj panj sam zveči“, večeras smo dobili… »
CRTA: Eksperti tvrde da su prepoznali "vorteks"; Vučić: To u Srbiji niko nema, niti je ikada imao
RTS pre 1 dan
Snimci koje su dostavili aktivisti iz Srbije ukazuju da je na protestima u subotu upotrebljen "Vortex Ring Gun" ili "Vortex Cannon", objavili su eksperti organizacije "Earshot", prenela je CRTA. Predsednik Aleksandar Vučić ponovo je odbacio optužbe i… »
„Crta nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'“ Vučić: Izmišljotina je da su korišćeni neki zvučni, nadzvučni…
Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da tokom protesta u subotu nije korišćen nikakav zvučni top, ističući da je u pitanju velika laž. CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i… »
Vučić: CRTA nas je u potpunosti "raskrinkala", a sutra razotkrivam ja njih i druge učesnike obojene revolucije
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da tokom protesta u subotu nije korišćen nikakav zvučni top, ističući da je u pitanju velika laž. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge… »
"Kada nemate ideju, onda izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu" Vučić: Alal im vera, "raskrinkali" su…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se video-porukom na svom zvaničnom Instagram nalogu. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike obojene revolucije u Srbiji. Utorak 18. mart, TV… »
Vučič: Kada nemate plan i program, počnete da izmišljate zvučne i nadzvučne topove, pa pozovete crtu
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je najnoviji snimak u kojem je najavio svoje sutrašnje gostovanje na TV Pink. "CRTA nas je večeras u potpunosti 'raskrinkala'. Sutra ja stvarno razotkrivam njih i druge učesnike obojene… »
Vesti dana »

Prva reakcija je da se pokrije sluh, ovde se samo vidi panika: Dačić o "Vortex ring gun-u" i istrazi FBI
Mondo pre 9 satijoš 23 povezane

Tenzije ne prestaju: I dalje o posledicama subotnjeg proesta u Beogradu
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 25 povezanih

BLOG: Studenti nastavljaju akcije, štrajk zaposlenih na fakultetima i u ustanovama kulture
N1 Info pre 8 satijoš 9 povezanih