Povezane vesti

(Video) "kada pitate moju decu koga tata najviše voli, odgovor je, boga": Marko Bulat o prvoj ženi, sadašnjoj i deci: "Ne…

(Video) "kada pitate moju decu koga tata najviše voli, odgovor je, boga": Marko Bulat o prvoj ženi, sadašnjoj i deci: "Ne…

Blic 17.03.2025
Pevač Marko Bulat u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 u ponedeljak, večeras, u 22 sata govori o zaljubljivanju, prvoj i drugoj ženi. Marko Bulat se prvi put venčao kada je imao… »
(Video): "Naravno da je tragično, ali nažalost, to je bilo normalno u to vreme" Marko Bulat je bio svedok ubistva…

(Video): "Naravno da je tragično, ali nažalost, to je bilo normalno u to vreme" Marko Bulat je bio svedok ubistva…

Blic 17.03.2025
Gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je pevač Marko Bulat koji je tokom mladosti prolazio kroz različita iskušenja o čemu otvoreno govori pred kamerama Blic televizije u pomenutoj emisiji koja se emituje večeras, u ponedeljak, u… »
(Video) "moja porodica je prepolovljena": Marko Bulat je ostao bez majke, ali i bez brata: "Da je lako, nije lako, život…

(Video) "moja porodica je prepolovljena": Marko Bulat je ostao bez majke, ali i bez brata: "Da je lako, nije lako, život…

Blic 17.03.2025
Gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117, večeras, u ponedeljak u 22 sata je pevač Marko Bulat. Marko Bulat je poznati folk pevač koji je karijeru započeo na splavu Lukas. Kao… »

Vesti dana »