Povezane vesti
Tramp: Danas ću razgovarati s Putinom, mnogi elementi sporazuma su već dogovoreni
RTV 18.03.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će danas razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o ratu u Ukrajini i rekao da su mnogi elementi konačnog mirovnog sporazuma već dogovoreni, ali da još mnogo toga… »
Presudan dan za Ukrajinu: Tramp razgovara sa Putinom, pada odluka o najvećoj elektrani u Evropi?
Mondo 18.03.2025
Američki predsednik danas će razgovarati sa Putinom. Američki predsednik Donald Tramp, uoči telefonskog razgovora sa Vladimirom Putinom, rekao je da su "mnogi elementi" mirovnog sporazuma u Ukrajini već dogovoreni sa njegovim ruskim kolegom. Tramp je… »
"Da nije mene, oni više ne bi bili tu" Tramp o ukrajinskim vojnicima opkoljenim u Kursku: Razgovaraću sa Putinom da ih poštedi…
Kurir 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da planira da u utorak ujutru razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom i o sudbini ukrajinskih vojnika koji su opkoljeni u regionu Kurska. "Ja ću razgovarati sa predsednikom Rusije Putinom da poštedi… »
"Zamoliću ga da ih: Poštedi..." Tramp otkrio o čemu će sutra razgovarati sa Putinom
Blic 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da planira da u utorak ujutru razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom i o sudbini ukrajinskih vojnika koji su opkoljeni u regionu Kurska. - Ja ću sutra razgovarati sa predsednikom Rusije Putinom da… »
Vesti dana »

Dojave o bombama u Pčinjskom okrugu: Vranje, Vranjska Banja,Trgovište, Vladičin Han, Bujanovac…
Jug press pre 48 minutajoš 75 povezanih

Umetnik iz Srbije među uhapšenima na humanitarnoj flotili za Gazu
Mašina pre 43 minutajoš 37 povezanih

RHMZ niže upozorenja za loše vreme: Ovo je sadržaj poruke koja stiže građanima (FOTO)
Euronews pre 48 minutajoš 51 povezana

Desetkovana Zvezda protiv "tradicije" - 10 godina bez pobede u Minhenu VIDEO
B92 pre 1 satjoš 24 povezane