Povezane vesti
Tramp: Danas ću razgovarati s Putinom, mnogi elementi sporazuma su već dogovoreni
RTV 18.03.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će danas razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o ratu u Ukrajini i rekao da su mnogi elementi konačnog mirovnog sporazuma već dogovoreni, ali da još mnogo toga… »
Presudan dan za Ukrajinu: Tramp razgovara sa Putinom, pada odluka o najvećoj elektrani u Evropi?
Mondo 18.03.2025
Američki predsednik danas će razgovarati sa Putinom. Američki predsednik Donald Tramp, uoči telefonskog razgovora sa Vladimirom Putinom, rekao je da su "mnogi elementi" mirovnog sporazuma u Ukrajini već dogovoreni sa njegovim ruskim kolegom. Tramp je… »
"Da nije mene, oni više ne bi bili tu" Tramp o ukrajinskim vojnicima opkoljenim u Kursku: Razgovaraću sa Putinom da ih poštedi…
Kurir 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da planira da u utorak ujutru razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom i o sudbini ukrajinskih vojnika koji su opkoljeni u regionu Kurska. "Ja ću razgovarati sa predsednikom Rusije Putinom da poštedi… »
"Zamoliću ga da ih: Poštedi..." Tramp otkrio o čemu će sutra razgovarati sa Putinom
Blic 18.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da planira da u utorak ujutru razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom i o sudbini ukrajinskih vojnika koji su opkoljeni u regionu Kurska. - Ja ću sutra razgovarati sa predsednikom Rusije Putinom da… »
Vesti dana »

Kina poslala misteriozne pakete: Iranu?! Avioni nestaju sa radara kako se približe Teheranu, sumnja se da prevoze ovo (foto)
Blic pre 11 minutajoš 52 povezane

UEFA skratila listu: Poznati potencijalni rivali Crvene zvezde na startu kvalifikacija za Ligu šampiona
Danas pre 55 minutajoš 34 povezane

Predsednik Vučić sa šeikom bin Zajedom u Abu Dabiju: Srbija ceni podršku Emirata i veruje u snagu odnosa koje gradimo
Kurir pre 21 minutajoš 10 povezanih

Danas: Profesor Građevinskog fakulteta Milan Spremić pušten iz pritvora
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih