Povezane vesti

"Pijan sam došao kod Slavka da se svađamo, nije hteo da mi otvori, pa sam razvalio vrata" Pijani šinter koji je ranije ubio…

"Pijan sam došao kod Slavka da se svađamo, nije hteo da mi otvori, pa sam razvalio vrata" Pijani šinter koji je ranije ubio…

Kurir 18.03.2025
Policija je u selu Kladušnica kod Kladova uhapisal Miću P. (50) zbog sumnje da je nasmrt pretukao svog poznanika Slavka B. (76) u dvorištu napuštene seoske škole, u kojoj je žrtva živela! Kako je saopštila policija, zločin se dogodio u noći između 14. i… »
Poznanika tukao do smrti letvom, majku ubio zbog rakije! Jezivi zločini Miće iz Kladušnice: Komšije otkrile nove detalje užasa…

Poznanika tukao do smrti letvom, majku ubio zbog rakije! Jezivi zločini Miće iz Kladušnice: Komšije otkrile nove detalje užasa…

Blic 18.03.2025
Mića P. (50) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između 14. i 15. marta u dvorištu škole u Kladušnici, kako se sumnja, drvenom letvom do smrti tukao poznanika Slavka B. (76). Kako je "Blic" već pisao, dvojica poznanika su se, najverovatnije, posvađala… »

Vesti dana »