Povezane vesti

Anđela Veštica nudi pomoć porodicama iz Makedonije: "Dokle god bude trebalo, spremna sam da obezbedim..."

Anđela Veštica nudi pomoć porodicama iz Makedonije: "Dokle god bude trebalo, spremna sam da obezbedim..."

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Bivša zadrugarka, Anđela Veštica, oglasila se nakon strašne tragedije koja je zadesila Makedoniju, gde je stradalo 59 ljudi, kada je u noći između subote i nedelje izbio požar u diskoteci u Kočanima. Nakon što je primila informaciju da su… »
Dom za stare daje besplatno sobu za porodicu iz Makedonije čije je dete na lečenju na VMA: Srbi velikog srca žele da pomognu…

Dom za stare daje besplatno sobu za porodicu iz Makedonije čije je dete na lečenju na VMA: Srbi velikog srca žele da pomognu…

Kurir 18.03.2025
Nezapamćena tragedija koja se desila u Severnoj Makedoniji, gde je u požaru u diskoteci život izgubilo 59 ljudi, potresla je ceo region! Srbija je Severnoj Makedoniji ponudila pomoć i u našoj zemlji je trenutno zbrinuto 29 teško povređenih iz Kočana gde… »
Zastave Severne Makedonije na ulicama Kragujevca

Zastave Severne Makedonije na ulicama Kragujevca

Serbian News Media 18.03.2025
Uskladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije da se utorak, 18. mart proglasi za Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji u kojoj je život izgubilo 59 osoba, u svim centralnim gradskim ulicama i ulici do Muzeja „21.oktobar“ u Kragujevcu postavljene… »
(Foto, video): Pogledajte šta se dešavalo samo četiri meseca pre kobnog požara u diskoteci smrti u Kočanima

(Foto, video): Pogledajte šta se dešavalo samo četiri meseca pre kobnog požara u diskoteci smrti u Kočanima

Blic 18.03.2025
Nekoliko meseci pre tragedije u diskoteci "Puls" u makedonskim Kočanima, u kojoj je u noći između subote i nedelje život izgubilo 59 osoba a više od 150 povređeno, izveden je "vatreni šou" na bini. Istraga bi trebalo da pokaže šta je uzrok vatre u… »
Gotova obdukcija stradalih u požaru u Kočanima: Poginulo 59 osoba, povređeno blizu 200 (Foto)

Gotova obdukcija stradalih u požaru u Kočanima: Poginulo 59 osoba, povređeno blizu 200 (Foto)

Mondo 18.03.2025
Završena je obdukcija stradalih u požaru u diskoteci "Puls" u Kočanima. Danas popodne je završena obdukcija stradalih osoba u požaru u diskoteci "Puls" u Kočanima u Severnoj Makedoniji, prenosi " Telma". Strašan požar izbio je u toku noći subote 15. na… »
Pojavio se snimak hapšenja vlasnika diskoteke u Kočanima u čijem je požaru stradalo 59 mladih

Pojavio se snimak hapšenja vlasnika diskoteke u Kočanima u čijem je požaru stradalo 59 mladih

Danas 18.03.2025
Jedan od vlasnika „diskoteke smrti“ u Kočanima u Makedoniji, u kojoj je život izgubilo 59 uglavnom mladih ljudi, a više od 150 ih je povređeno, je D. J., javio je makedonski „Radio Lider“. Jovanov je uhapšen nedugo nakon požara, a ovu informaciju… »
(Foto) ovo je vlasnik diskoteke smrti: Nakon tragedije pokušao da pobegne iz zemlje: Narod mu demolirao kafić, kamenicama…

(Foto) ovo je vlasnik diskoteke smrti: Nakon tragedije pokušao da pobegne iz zemlje: Narod mu demolirao kafić, kamenicama…

Blic 18.03.2025
Jedan od vlasnika "diskoteke smrti" u makedonskim Kočanima, u kojoj je život izgubilo 59 mahom mladih ljudi a više od 150 povređeno, jeste Dejan Jovanov Deko, preneo je makedonski "Radio Lider". Jovanov je ubrzo nakon požara uhapšen, a ovu informaciju… »
Ovo je jedan od vlasnika diskoteke smrti! Građani mu demolirali kafić, kamenicama gađali kuću i prevrnuli kola

Ovo je jedan od vlasnika diskoteke smrti! Građani mu demolirali kafić, kamenicama gađali kuću i prevrnuli kola

Mondo 18.03.2025
Jedan od vlasnika diskoteke "Plus" u makedonskim Kočanima je Dejan Jovanov Deko. Jedan od vlasnika diskoteke "Plus" u makedonskim Kočanima, u kojoj je izbio požar pri čemu je poginulo 59 ljudi, a više od 150 povređeno, je Dejan Jovanov Deko, preneo je… »
Telegraf ispred kuće vlasnika diskoteke smrti u Kočanima: Evo šta smo zatekli jutro nakon protesta meštana

Telegraf ispred kuće vlasnika diskoteke smrti u Kočanima: Evo šta smo zatekli jutro nakon protesta meštana

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Ekipa portala Telegraf posetila je jutros u Kočanima kuću vlasnika diskoteke "Puls" u kojoj je u nedelju ujutru izbio požar u kom je nastradalo 59 osoba. Demonstranti, koji su juče protestovali u centru Kočana, zbog smrti nevinih ljudi… »
Ušli u opštinu i zaplenili papire o diskoteci smrti: Nastavak istrage o tragediji u Kočanima

Ušli u opštinu i zaplenili papire o diskoteci smrti: Nastavak istrage o tragediji u Kočanima

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Dva dana nakon stravičnog požara u diskoteci Puls u Kočanima, u kojem je život izgubilo 59 mladih, predstravnici nadležnih institucija ušli su u zgradu Opštine da prikupe neophodnu dokumentaciju u vezi sa nadležnostima opštinske uprave u… »
Drama zbog radnika obezbeđenja u diskoteci smrti: Građani traže za njih slobodu, evo za šta ih terete

Drama zbog radnika obezbeđenja u diskoteci smrti: Građani traže za njih slobodu, evo za šta ih terete

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Grupa građana Kočana, među kojima su i ljudi koji su spaseni iz diskoteke Puls u kojoj je izbio požar koji je odneo 59 života, traži slobodu za radnike obezbeđenja. Građani su juče došli na sud sa porukom da, da nije bilo obezbeđenja, ne… »
Oglasio se uhapšeni radnik diskoteke smrti: "Ne osećam se krivim, spasio sam svakog kog sam mogao"

Oglasio se uhapšeni radnik diskoteke smrti: "Ne osećam se krivim, spasio sam svakog kog sam mogao"

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Stole Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci Puls u Kočanima, u kojoj je u noći između subote i nedelje poginulo 59 ljudi kada je izbio požar, rekao je da se ne oseća krivi, jer je spasao sve koje je mogao. "Spasio sam sve koje sam mogao i… »
"Spasao sam sve koje sam mogao, žao mi je onih koje nisam": Radnik obezbeđenja diskoteke smrti u Kočanima zadržan u pritvoru…

"Spasao sam sve koje sam mogao, žao mi je onih koje nisam": Radnik obezbeđenja diskoteke smrti u Kočanima zadržan u pritvoru…

Blic 17.03.2025
Stole Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci "Puls" u kojoj je stradalo 59 osoba, izjavio je večeras da se ne oseća krivim. On je osumnjičen jer je unutra pustio maloletnike, što je protivzakonito. - Spasao sam sve koje sam mogao i jako mi je žao i tužan… »

Vesti dana »