Povezane vesti

Voditelj smršao 37 kilograma! Panda do detalja otkrio tajnu kako je stigao do fit linije! Nekada je imao 115 kilograma

Voditelj smršao 37 kilograma! Panda do detalja otkrio tajnu kako je stigao do fit linije! Nekada je imao 115 kilograma

Kurir 18.03.2025
Stefan Milošević, poznatiji kao Panda uspeo je ono što je malo kome pošlo za rukom,a to je da za kratko vreme izgubi kilograme. Voditelj, koji je svojevremeno bio učesnik "Zadruge", je ispričao kako je uspeo da smrša. - Svi me pitaju i svi se pitaju kako… »
Voditelj imao 115 kilograma, prepolovio se i spao na 78 KG: Otkrio kako mu je to pošlo za rukom i šta je sve izbacio iz…

Voditelj imao 115 kilograma, prepolovio se i spao na 78 KG: Otkrio kako mu je to pošlo za rukom i šta je sve izbacio iz…

Blic 18.03.2025
Voditelj Stefan Milošević, poznatiji kao Panda uspeo je za kratko vreme izgubi kilograme, a sada je ispričao kako je uspeo da smrša. - Svi me pitaju i svi se pitaju kako sam smršao i šta sam po tom pitanju uradio? Naravno, pre svega ih interesuje da li… »
Panda se istopio, pa ispričao kako se rešio 37 kilograma: Imao 115, otkrio svoju tajnu do idealne linije

Panda se istopio, pa ispričao kako se rešio 37 kilograma: Imao 115, otkrio svoju tajnu do idealne linije

Mondo 18.03.2025
"Kuvajte za sebe i sebi drage ljude", poručuje Stefan Milošević. Stefan Milošević, poznatiji kao Panda uspeo je ono što je malo kome pošlo za rukom,a to je da za kratko vreme izgubi kilograme. Voditelj, koji je svojevremeno bio učesnik "Zadruge", je… »

Vesti dana »