Povezane vesti
Muškarac sa 5 ubodnih rana hitno operisan u Beogradu: Evo u kakvom je stanju, policija u njegovom stanu našla ovo
Blic 18.03.2025
U Urgentni centar u Beogradu dva sata nakon ponoći primljen je A.V. (41) sa čak pet ubodnih rana u stomaku. On je odmah operisan i nalazi se u teškom stanju. Nezvanično, policija je u stanu našla kuhinjski nož i sumnja se da se muškarac sam povredio. O… »
Muškarac sa 5 ubodnih rana hitno operisan u Beogradu: Evo u kakvom je stanju, policija u njegovom stanu našla ovo
Blic 18.03.2025
U Urgentni centar u Beogradu dva sata nakon ponoći primljen je A.V. (41) sa čak pet ubodnih rana u stomaku. On je odmah operisan i nalazi se u teškom stanju. Nezvanično, policija je u stanu našla kuhinjski nož i sumnja se da se muškarac sam povredio. O… »
Izboden muškarac (41) hitno primljen u Urgentni centar! Sa pet ubodnih rana hitno operisan nalazi se u teškom stanju; Policija…
Dnevnik 18.03.2025
Muškarac (41) primljen u Urgentni sa 5 uboda nožem u stomak: Policija u Beogradu sumnja da se u stanu sve ovako izdešavalo
Kurir 18.03.2025
Muškarac primljen u bolnicu sa 5 ubodnih rana
B92 18.03.2025
Muškarac (41) primljen u bolnicu sa 5 uboda nožem: Policija u Beogradu sumnja da se u stanu odigralo ovo
Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. U Urgentni centar u Beogradu dva sata nakon ponoći primljen je A.V. (41) sa čak pet ubodnih rana u stomaku, saznaje "Telegraf.rs". On je odmah operisan i nalazi se u teškom stanju. Nezvanično, policija je u stanu našla kuhinjski nož i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 41 minutajoš 22 povezane
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 26 minutajoš 16 povezanih
Samo nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora Otet opozcioni lider u Venecueli
Dnevnik pre 6 minutajoš 16 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata: Pristiglo više od 2,4 miliona prijava
NIN pre 6 minutajoš 13 povezanih