Povezane vesti
Muškarac sa 5 ubodnih rana hitno operisan u Beogradu: Evo u kakvom je stanju, policija u njegovom stanu našla ovo
Blic pre 14 sati
U Urgentni centar u Beogradu dva sata nakon ponoći primljen je A.V. (41) sa čak pet ubodnih rana u stomaku. On je odmah operisan i nalazi se u teškom stanju. Nezvanično, policija je u stanu našla kuhinjski nož i sumnja se da se muškarac sam… »
Muškarac sa 5 ubodnih rana hitno operisan u Beogradu: Evo u kakvom je stanju, policija u njegovom stanu našla ovo
Blic pre 14 sati
U Urgentni centar u Beogradu dva sata nakon ponoći primljen je A.V. (41) sa čak pet ubodnih rana u stomaku. On je odmah operisan i nalazi se u teškom stanju. Nezvanično, policija je u stanu našla kuhinjski nož i sumnja se da se muškarac sam… »
Muškarac (41) primljen u Urgentni sa 5 uboda nožem u stomak: Policija u Beogradu sumnja da se u stanu sve ovako izdešavalo
Kurir pre 14 sati
Izboden muškarac (41) hitno primljen u Urgentni centar! Sa pet ubodnih rana hitno operisan nalazi se u teškom stanju…
Dnevnik pre 14 sati
Muškarac primljen u bolnicu sa 5 ubodnih rana
B92 pre 15 sati
Muškarac (41) primljen u bolnicu sa 5 uboda nožem: Policija u Beogradu sumnja da se u stanu odigralo ovo
Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. U Urgentni centar u Beogradu dva sata nakon ponoći primljen je A.V. (41) sa čak pet ubodnih rana u stomaku, saznaje "Telegraf.rs". On je odmah operisan i nalazi se u teškom stanju. Nezvanično, policija je u stanu našla kuhinjski nož… »
Vesti dana »

Šta se dešavalo u Novom Sadu: Skupština uz jake policijske snage, pendreci na studente, budžet bez rasprave
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih

Forum kragujevačkih škola pozvao sve zaposlene na obustavu rada u znak solidarnosti sa kolegom povređenim u subotu na protestu u Beogradu
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih

„Tužilaštvo ima 6 sati da odgovori na naš prigovor o hapšenju Latasa“: Manojlović u PU Stari Grad, tvrdi da ostaje dok ne puste njihovog odbornika
Nedeljnik pre 3 satajoš 30 povezanih

Studenti koji su sinoć blokirali novosadsku Skupštinu grada:“Žandarmerija nas branila, interventna policija tukla“
Danas pre 8 satijoš 62 povezane