Повезане вести

Кинески произвођач представио систем за ултра брзо пуњење електричних аутомобила

Кинески произвођач представио систем за ултра брзо пуњење електричних аутомобила

Форбес 18.03.2025
Највећи кинески произвођач електричних аутомобила БИД представио је нови систем који омогућава да се електрични аутомобили напуне за пет до осам минута. Захваљујући новом систему за пуњење, батерије у најновијим електричним… »
Кинези представили систем за ултра брзо пуњење електричних аутомобила: После пет минута моћи ће да пређу 400 км

Кинези представили систем за ултра брзо пуњење електричних аутомобила: После пет минута моћи ће да пређу 400 км

Нова 18.03.2025
Највећи кинески произвођач електричних аутомобила БИД представио је нови систем који омогућава да се електрични аутомобили напуне за пет до осам минута. Захваљујући новом систему за пуњење, батерије у најновијим електричним… »
Акције БИД-ја рекордне након представљања супербрзог пуњења

Акције БИД-ја рекордне након представљања супербрзог пуњења

Блоомберг Адриа 18.03.2025
Акције БИД-ја скочиле су на рекордно висок ниво након што су представили линију електричних возила за која тврде да се могу пунити скоро једнако брзо као аутомобили са конвенционалним моторима. Акције су им скочиле за чак шест… »
БИД представио револуционарни пуњач, акције скочиле

БИД представио револуционарни пуњач, акције скочиле

Бизнис.рс 18.03.2025
Кинески произвођач електричних аутомобила има све већи удео на тржишту. Акције компаније БИД скочиле су на рекордни ниво након што је кинески произвођач аутомобила представио линију електричних возила за која каже да се могу… »

Вести дана »