Повезане вести
Мићин после седнице: Од буџета, преко "коректне расправе", до Силера
Радио 021 18.03.2025
Скупштина Новог Сада усвојила је буџет Новог Сада за 2025. годину у износу од 44 милијарде динара. По речима градоначелника Жарка Мићина, овим буџетом се наставља развио Новог Сада. Најавио је да ће се решити проблем… »
Скупштина Новог Сада усвојила буџет за ову годину
Телеграф 18.03.2025
Препоручујемо. Скупштина Новог Сада усвојила је на данашњој седници буџет за ову годину и остале тачке које су биле на дневном реду. Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је пре седнице да је буџет Града планиран у… »
"Важно је што су седници присуствовали одборници опозиције" Градоначелник Мићин о седници градске скупштине: Поносан сам што…
Дневник 18.03.2025
Поносан сам што смо данас усвојили буџет, нагласио је данас након завршетка седнице Скупштине Града Новог Сада градоначелник Жарко Мићин. -Могу да констатујем да смо данас усвојили буџет за 2025. годину у износу од 44 милијарде… »
Завршена седница Скупштине Града Новог Сада, усвојен БУЏЕТ Новосадски одборници владајуће странке гласали за реализацију…
Дневник 18.03.2025
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин навео је навео да је буџет Града 44 милијарде и 515 милиона динара, а од тога је 31 милијарди динара од пореских прихода. На ВИИ седници Скупштине Града Новог Сада, која је почела минутом… »
Вести дана »

Саркози: Невин сам, жалићу се на скандалозну пресуду на пет година затвора
НИН пре 1 сатјош 48 повезаних

Грађани од јутрос блокирају улаз у Ректорат у Крагујевцу, студенти поручују да остају док не пронађу решење
ИнфоКГ пре 3 сатајош 25 повезаних

Шкеро: Вучић изводи државни удар, мења министре као играчке, понижава премијера
Радио сто плус пре 6 сатијош 8 повезаних

Дронови затворили аеродроме у Данској, министар одбране описао инцидент као хибридни напад, Русија негира умешаност
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане