Повезане вести
Шест банака у Србији прошле године остварило профит од 1,1 милијарду евра
Каматица 18.03.2025
У обрачун су узети само подаци шест највећих банака, са активом већом од пет милијарди евра, с обзиром да све банке нису објавиле своје финансијске извештаје за прошлу годину. Међу тим банкама пет је у власништву иностраних… »
Шест банака у Србији лани је остварило добит од 1,1 милијарду еура
СЕЕбиз 18.03.2025
БЕОГРАД - У Србији је шест највећих банака у 2024. години остварило нето добит од 1,1 милијарду еура, што је 30 посто више него 2023. године. У израчун су укључени само подаци шест највећих банака с имовином већом од пет… »
Шест банака у Србији прошле године остварило профит од 1,1 милијарду евра
Бизнис.рс 18.03.2025
на првом месту по овом критеријуму - раиффеисен. Шест највећих банака Србији остварило је 2024. године нето добит од 1,1 милијарде евра, што је 30 одсто више него у 2023. години, пише сајт Данаса. У обрачун су узети само подаци… »
Оборен нови рекорд: Топ шест банака у Србији прошле године направило профит од 1,1 милијарду евра
Данас 18.03.2025
Ако је 2023. година била рекордно профитабилна за банке, прошла им је, по свему судећи, донела још већу зараду. Наиме, у 2023. години 20 пословних банака које раде на српском тржишту оствариле су нето добит (након плаћања… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана