Povezane vesti

„Najlepša godina u životu“: Mimović pričao o Zvezdi, izazovima u Rusiji i debiju u reprezentaciji Srbije VIDEO

„Najlepša godina u životu“: Mimović pričao o Zvezdi, izazovima u Rusiji i debiju u reprezentaciji Srbije VIDEO

Nova 18.03.2025
Fudbaleri Srbije u četvrtak od 20.45 igraju u Beču prvi meč protiv Austrije u okviru baraža za opstanak u A diviziji Lige nacija. Ognjen Mimović, desni bek, trebalo bi da debituje u ovom „prozoru“, možda već u Beču, a mnogi ga vide u stratnoj postavi. Za… »
Plakao kad je išao iz Zvezde, sad otvorio dušu: Žao mi je što sam otišao, nije lako

Plakao kad je išao iz Zvezde, sad otvorio dušu: Žao mi je što sam otišao, nije lako

Mondo 18.03.2025
Mladi desni bek Ognjen Mimović spreman je da zaigra u nacionalnom timu, a pričao je o prilagođavanju na Zenit i rusku ligu, o derbiju, Ognjen Mimović je dočekao i reprezentaciju! Nakon što je ekspresno napredovao u Crvenoj zvezdi i postao nezamenljiv u… »
Mimović živi svoj san: "Žao mi je zbog odlaska iz Zvezde, ali..."

Mimović živi svoj san: "Žao mi je zbog odlaska iz Zvezde, ali..."

B92 18.03.2025
Ognjen Mimović je za relativno kratko vreme prošao je put od debija za prvim tim Crvene zvezde, do odlaska u inostranstvo i sada dresa A reprezentacije. Po svemu sudeći biće prva opcija na desnoj strani odbrane nacionalnog tima u oba susreta protiv… »

Vesti dana »