Повезане вести

Кочани: У непосредној близини дискотеке пронађено је складиште за нафту

Кочани: У непосредној близини дискотеке пронађено је складиште за нафту

Вести онлине 18.03.2025
У близини дискотеке “Пулс” у Кочанима откривено је складиште у којем се током пожара у недељу у зору налазио резервоар за нафту. Резервоар за нафту је био у другом објекту, а открио га је техничар на лицу места. У Ватрогасној… »
У близини дискотеке у Кочанима је складиште нафте! Огласило се Тужилаштво и изнело нове информације

У близини дискотеке у Кочанима је складиште нафте! Огласило се Тужилаштво и изнело нове информације

Мондо 18.03.2025
Министарство унутрашњих послова проверава да ли је било нафте. Из јавног тужилаштва саопштено је да је у непосредној близини дискотеке "Пулс" у Кочанима, у којој је у ноћи између суботе и недеље избио пожар у ком је страдало 59… »
У близини дискотеке смрти у Кочанима је складиште нафте! Тужилаштво изнело најновије информације

У близини дискотеке смрти у Кочанима је складиште нафте! Тужилаштво изнело најновије информације

Телеграф 18.03.2025
Препоручујемо. Из јавног тужилаштва саопштено је да је у непосредној близини дискотеке "Пулс" у Кочанима, у којој је у ноћи између суботе и недеље избио пожар у ком је страдало 59 људи, постоји складиште горива. Министарство… »
(Видео) Огласио се ухапшени радник дискотеке смрти "Не осећам се кривим, спасио сам сваког ког сам могао"

(Видео) Огласио се ухапшени радник дискотеке смрти "Не осећам се кривим, спасио сам сваког ког сам могао"

Вечерње новости 18.03.2025
СТОЛЕ Боев, радник обезбеђења у дискотеци Пулс у Кочанима, у којој је у ноћи између суботе и недеље погинуло 59 људи када је избио пожар, рекао је да се не осећа криви, јер је спасао све које је могао. Фото: ТВ21 на македонски… »

Вести дана »