Povezane vesti

Kočani: U neposrednoj blizini diskoteke pronađeno je skladište za naftu

Kočani: U neposrednoj blizini diskoteke pronađeno je skladište za naftu

Vesti online 18.03.2025
U blizini diskoteke “Puls” u Kočanima otkriveno je skladište u kojem se tokom požara u nedelju u zoru nalazio rezervoar za naftu. Rezervoar za naftu je bio u drugom objektu, a otkrio ga je tehničar na licu mesta. U Vatrogasnoj jedinici Kočani potvrdili… »
U blizini diskoteke u Kočanima je skladište nafte! Oglasilo se Tužilaštvo i iznelo nove informacije

U blizini diskoteke u Kočanima je skladište nafte! Oglasilo se Tužilaštvo i iznelo nove informacije

Mondo 18.03.2025
Ministarstvo unutrašnjih poslova proverava da li je bilo nafte. Iz javnog tužilaštva saopšteno je da je u neposrednoj blizini diskoteke "Puls" u Kočanima, u kojoj je u noći između subote i nedelje izbio požar u kom je stradalo 59 ljudi, postoji skladište… »
U blizini diskoteke smrti u Kočanima je skladište nafte! Tužilaštvo iznelo najnovije informacije

U blizini diskoteke smrti u Kočanima je skladište nafte! Tužilaštvo iznelo najnovije informacije

Telegraf 18.03.2025
Preporučujemo. Iz javnog tužilaštva saopšteno je da je u neposrednoj blizini diskoteke "Puls" u Kočanima, u kojoj je u noći između subote i nedelje izbio požar u kom je stradalo 59 ljudi, postoji skladište goriva. Ministarstvo unutrašnjih poslova… »
(Video) Oglasio se uhapšeni radnik diskoteke smrti "Ne osećam se krivim, spasio sam svakog kog sam mogao"

(Video) Oglasio se uhapšeni radnik diskoteke smrti "Ne osećam se krivim, spasio sam svakog kog sam mogao"

Večernje novosti 18.03.2025
STOLE Boev, radnik obezbeđenja u diskoteci Puls u Kočanima, u kojoj je u noći između subote i nedelje poginulo 59 ljudi kada je izbio požar, rekao je da se ne oseća krivi, jer je spasao sve koje je mogao. Foto: TV21 na makedonski - Spasio sam sve koje… »

Vesti dana »