Povezane vesti
Kalas: Rusiji se ne može verovati
Vesti online 18.03.2025
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Kaja Kalas izjavila je da Rusija ne želi mir u Ukrajini i da joj se ne može verovati. Reagujući na preduslove ruskog lidera da prihvati američki predlog o tridesetodnevnom prekidu vatre u Ukrajini… »
Kalas: EU ne može automatski da izdvoji finansijska sredstva za Radio Slobodna Evropa
Danas 17.03.2025
Visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Kaja Kalas izjavila je danas da EU ne može „automatski“ da izdvoji finansijska sredstva za Radio Slobodna Evropa nakon što je američka vlada odlučila da ukine finansiranje. „Tužno… »
Vesti dana »

Vučić opet o Bačulovu: Uveren sam u njegovu nevinost. Ko god bi organizovao nešto tako opasno, uzeo bi nekog pametnijeg
Nova pre 17 minutajoš 33 povezane

Normalizovan saobraćaj na auto-putu kod Beške nakon što je kamion oborio portal sa saobraćajnim znakom
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 8 povezanih

Lekornu se obratio naciji nakon što je dao ostavku: "Bio sam spreman na kompromis, uvek svoju zemlju treba da stavljate ispred vlastite partije"
Kurir pre 2 minutajoš 43 povezane

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 1 satjoš 32 povezane